€ 18,90
€ 17,01
Bespaar 10% (€ 1,89)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Be-Life Glucosamine 1500

Zwavel is voor de gewrichtsfunctie zeer essentieel. Al in de oudheid was baden in zwavelrijke bronnen, vaak van vulkanische oorsprong, een geliefde methode voor het behoud van gezonde gewrichten. In hedendaagse kuuroorden blijkt water ook vaak rijk te zijn aan zwavelverbindingen.
De soepelheid van spieren en gewrichten is sterk afhankelijk van een groot aantal factoren.
De kwaliteit van botten en spier- en bindweefsel spelen een belangrijk rol. Maar ook voeding, leeftijd, fysieke arbeid, sport, vocht en koude beïnvloeden het gebruik van spieren en gewrichten. De meeste mensen krijgen, naarmate ze ouder worden, last van gewrichtsslijtage.

Inname van lichaamseigen stoffen kunnen een grote verbetering betekenen in het bewegingspatroon. Glucosamine is een natuurlijke stof die in hoge mate voorkomt in de structuren van onze gewrichten. Glucosamine kan het lichaam ondersteunen bij het behoud van gezond kraakbeen. Hlucosamine komt echter bijna niet in onze natuurlijke voeding voor. Het wordt gewonnen uit de schalen van garnalen.
Chondroïtine is een andere bouwsteen in het productieproces van gewrichtskraakbeen.
MSM (methylsulfonylmethaan) is een vorm van organisch zwavel. Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid zwavel in ons lichaam af. De vele lichaamsprocessen waarbij zwavel betrokken is, functioneren dan minder goed, met als gevolg: degeneratie van het weefsel.

Indicatie

Maritieme oorsprong - natriumvrij

Gebruik van Be-Life Glucosamine 1500

1 tab./dag max.

Ingrediënten Be-Life Glucosamine 1500

D-Glucosaminesulfaat 2KCI (oorsprong: schaaldieren) : 1500 mg
Be-Life Glucosamine 1500 60 capsules
€ 18,90
€ 17,01
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Be-life glucosamine 1500

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Positieve ervaring, maar dit product moet minstens 1 maand dagelijks ingenomen worden. Beter resultaat ,na een nog langere periode twee of drie maand en dan best blijven nemen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem glucosmaine al gedurend drie jaar, 3maanden innemen en 1maand stoppen. Het effect vindt ik redelijk voor mijn artrose en voooral in de winter vindt ik het meer effect hebben, maar ja in de zoner doet de zon ook deugd

Be-Life Glucosamine 1500 kopen

Je kan Be-Life Glucosamine 1500 van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine