Be-Life Gink-Go 180 capsules

€ 25,60
€ 23,04
Bespaar 10% (€ 2,56)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Gink-Go

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving, vrij van pesticiden en andere verontreinigende stoffen.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine - geen GGO's - die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Ondersteunt de werking van het geheugen en de bloedcirculatie

Gebruik van Be-Life Gink-Go

1 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Gink-Go

Ginkgo biloba extract 50/1 : 60 mg.

Gehalte aan:
Terpeenlactonen min. 3,6 mg/caps.
Glycosideflavone min. 14,4 mg/caps
Be-Life Gink-Go 180 capsules
€ 25,60
€ 23,04

Be-Life Gink-Go kopen

Je kan Be-Life Gink-Go van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life - Bloedsomloop of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen