€ 25,60
€ 23,04
Bespaar 10% (€ 2,56)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Gink-Go

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving, vrij van pesticiden en andere verontreinigende stoffen.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine - geen GGO's - die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Ondersteunt de werking van het geheugen en de bloedcirculatie

Gebruik van Be-Life Gink-Go

1 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Gink-Go

Ginkgo biloba extract 50/1 : 60 mg.

Gehalte aan:
Terpeenlactonen min. 3,6 mg/caps.
Glycosideflavone min. 14,4 mg/caps
Be-Life Gink-Go 180 capsules
€ 25,60
€ 23,04

Laatste reviews en ervaringen met Be-life gink-go

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product ben ik op aanraden van de fytotherapeut gaan gebruiken voor een betere bloeddoorstroming. Had namelijk veel last van slapende ledematen. Koude handen en voeten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is nooit te vroeg om voor je geheugen te zorgen en Gink go biedt een pluspunt in het voeden van hersencellen en het voorkomen van hun veroudering.

Be-Life Gink-Go kopen

Je kan Be-Life Gink-Go van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Bloedsomloop of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen