Be-Life Evening Primerose 1000 90 capsules

€ 24,50
€ 22,05
Bespaar 10% (€ 2,45)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Evening Primerose 1000

Het woord "vet" heeft een negatieve bijklank en wordt automatisch geassocieerd met overgewicht en hart-en vaatziekten. Toch hebben we vette, e, vetzuren nodig. Zelfs de versmade verzadigde vetzuren zijn niet zo slecht als men vroeger dacht. Behalve transvetzuren zijn er eigenlijk geen "slechte vetten". Het is vooral belangrijk dat we bepaalde vetten niet teveel of te weinig hebben en dat er een juiste balans is tussen de vetzuren onderling. Een aantal vetzuren is essentieel, dat wil zeggen dat we moeten zorgen om ze voldoende via de voeding binnen te krijgen om gezond te blijven.

Essentiële vetzuren en de stoffen die eruit gemaakt worden regelen een heel aantal belangrijke lichaamsfuncties. Het zijn een soort hormonen of signaalstoffen. Een verstoord vetzuurmetabolisme ligt aan de basis van zowat alle ziektebeelden.

Indicatie

Teunisbloemolie van eerste koude persing
Natuurlijke bron van Omega 6-9

Gebruik van Be-Life Evening Primerose 1000

1 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Evening Primerose 1000

Teunisbloemolie* 9% G.L.A. min. 1000 mg
*Biologische landbouw Certisys BE-BIO-01
Vitamine E (natuurlijke) 18 mg
Be-Life Evening Primerose 1000 90 capsules
€ 24,50
€ 22,05

Be-Life Evening Primerose 1000 kopen

Je kan Be-Life Evening Primerose 1000 van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life - Vrouwelijk welzijn of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid