€ 24,40
€ 21,96
Bespaar 10% (€ 2,44)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life L-Glutamin 800

Eiwitten zijn ketens van aminozuren. Ze vormen de basis van structuren in het lichaam zoals nagels, haren, beenderen, pezen, ligamenten, spieren en organen maar ze liggen ook aan de basis van functionele stoffen zoals enzymen, hormonen, antilichamen, transporteiwitten...
De zogenaamde "essentiële" aminozuren kunnen niet door het organisme worden aangemaakt en moeten dus via voeding ingenomen worden.
De zogenaamde "niet-essentiële" aminozuren kunnen door het organisme worden geproduceerd.

Waarom aminozuren?
Aminozuren zijn van kapitaal belang in ons lichaam.
In de praktijk blijkt dat veel eiwitten niet alle essentiële aminozuren bevatten. Regelmatig ontbreken er één of meerdere.
De voedings balans kan worden aangevuld door de inname van andere eiwitbronnen die de ontbrekende bevatten of door de inname van voedingssupplementen.

Indicatie

Aminozuur

Gebruik van Be-Life L-Glutamin 800

1 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life L-Glutamin 800

L-Glutamine : 800 mg
€ 24,40
€ 21,96

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life L-Glutamin 800

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Voor de prikkelbare darm

  Ik neem het het hele jaar door, het vermindert de symptomen van het prikkelbare darm syndroom sterk. Het kalmeert een opgeblazen gevoel, krampen, ... Als ik het stop, komen de problemen terug. Ik raad het ten zeerste aan. Dit merk is een van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen op de markt en ik waardeer de kartonnen pot die recyclebaar is.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  herstellen darmbarrière

  ik heb de indruk dat L-Glutamine mijn darmbarrière effectief herstelt, ik voel al minder vermoeidheid en buikklachten, maar nog even doorzetten voor een nog beter resultaat is de boodschap, mijn eerste doos is nog niet uit, weet niet zo goed hoeveel ik er nog moet van nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Bon pour l'inflammation des intestins. Contente de la qualité du produit et je le conseille vivement. Préférable de prendre des compléments alimentaires au lieu de médicaments

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life L-Glutamin 800 kopen

Je kan Be-Life L-Glutamin 800 van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Sport, Spierfunctie of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn