€ 39,95
€ 28,76
Bespaar 28% (€ 11,19)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arterin Plus

Cholesterol is een stof die je lichaam nodig heeft om goed te werken. Het is onmisbaar voor de opbouw van lichaamscellen, bepaalde hormonen, vitamine D, voor de aanmaak van galzuren (belangrijk voor de vetvertering) …  Het grootste gedeelte van de cholesterol (ongeveer 70 %) wordt door je lichaam zelf aangemaakt; het resterende gedeelte wordt via het voedsel opgenomen, vooral uit dierlijke vetten. Dit laatste verklaart waarom je cholesterolgehalte ook afhankelijk is van hoeveel en wat je eet.
 
Er zijn 2 soorten cholesterol:
 • HDL (High Density Lipoprotein), beter bekend als “goede cholesterol”: HDL breng overtollige cholesterol vanuit de cellen terug naar de lever en zorgt ervoor dat de vaten “gereinigd” worden.
 • LDL (Low Density Lipoprotein), de “slechte cholesterol”. Indien er een teveel aan slechte cholesterol in het bloed aanwezig is, kan dit zich afzetten op de binnenwand van de vaten.
 • Oorzaken van een verhoging van het cholesterolgehalte zijn o.a. vetrijke voeding, roken, overgewicht en weinig beweging. Ook erfelijke factoren kunnen zeker een rol spelen.
Arterin® is een efficiënte en goed verdragen oplossing om je cholesterol te beheersen. Het bevat monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert een gestandaardiseerde monacoline K-concentratie van 10 mg of meer.

Rode gist rijst

Rode gist rijst komt van een microscopische schimmel, Monascus purpureus, die wordt gekweekt op
rijst. Dit micro-organisme produceert een kenmerkend rood pigment waaraan de gist zijn naam dankt.
Rode gist rijst wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het belangrijkste
bestanddeel is monacoline K, een natuurlijk actief bestanddeel om uw cholesterol te beheersen op een
efficiënte manier met een uitstekende tolerantie. 

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw cholesterolgehalte onder controle helpt te krijgen dankzij rode rijst gist, omega 3 en Q10.

Gebruik van Arterin Plus

Consumeer 1 tablet Arterin per dag tijdens de maaltijd met een groot glas water

Ingrediënten Arterin Plus

1 tablet bevat: Poeder van rijst gefermenteerd door rode gist (Monascus purpureus 3 % of 10 mg monacoline K totaal) 335 mg, Vulstoffen (microkristallijne cellulose, cellulosegel, calciumfosfaat), Co-enzyme Q10 50 mg, Maltodextrine, Anti-klontermiddelen (vernette natriumcarboxymethylcellulose, vernette cellulosegom, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Stabilisator (polyvinylpyrrolidone).

Waarschuwing

- Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen of personen met een aandoening van de lever of van de nieren.
- Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder doktersadvies. 
- Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
- Is lactose-en glutenvrij.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 39,95
€ 28,76

Laatste reviews en ervaringen met Arterin plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goed product daar ik zelf er geen spierkrampen meer krijg ik kan dit product aan bevelen, ook mijn colestorol is gedaald en ben ik natuurlijk ook tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben bijzonder tevreden over deze aankoop. Is hetzelfde produkt als bij de apotheek, maar hier veel goedkoper!! Supervoordelig!! Ben heel content dit gevonden te hebben op internet!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik ik al jaren ,ipv de statines ,die mij met een blijvend ongemak opzadelden. Mijn cholesterol blijft goed onder controle,dus aan te raden voor degenen die liever geen medicijnen nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Arterin Plus tabletten zijn gemakkelijk in te nemen en liggen niet zwaar op de maag. Bij regelmatig gebruik daalt het cholesterol. Groot voordeel is dat er geen bijwerkingen zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Arterin helpt bij mij echt om mijn cholesterol onder controle te houden . Ik neem dat al verscheidene jaren zonder nevenwerkingen te voelen . Dus ideaal .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Arterin plus samen met gezonde voedingspatroon: Mijn cholesterol staat eindelijk binnen de normale waarden! Zowel mijn huisarts als ik zijn zeer tevreden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een natuurlijk middel,helpt echt voor de verlaging van de cholesterol makkelijk innemen aangeraden om eens over te gaan naar een gewoon middel in plaats van medicatie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik verdraag het product zeer goed, heb reeds verschillende cholesteroltabletten op basis van rode rijst geprobeerd, doch arterin plus werd mij aangeraden door de huisarts, of ze hetzelfde of beter resultaat opleveren valt noch af te wachten
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed alternatief voor alle andere geneesmiddelen die bijwerkingen kunnen veroorzaken. Arterine is een natuurlijk cholesterolverlagend product, dat perfect geschikt is voor langdurig gebruik en veilig kan worden gebruikt. Hij is mij aanbevolen door vele artsen, cardiologen en zelfs homeopaten
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik bestel ook meer arterine voor mijn dochter die ook cholesterol heeft en tevreden is met dit voorschrift dat haar tarief voor een paar maanden heeft verlaagd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nog geen ervaring over het werken en welk positief resultaat de tabletten hebben. Zal dit melden zodra mij bekend. Dit zal gebeuren middels een nieuw bloedonderzoek naar het gehalte.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt werd me aangeraden door mijn huisarts.Hij zegt dat het bij veel patienten al helpt.Ik kamp al een tijd met te hoge cholesterol.Daar hij weet dat ik gezond leef en goed op let op wat het risico verhoogd en ook dat ik liever probeer met een natuur produkt.Nu is het tot na de bloedcontrole wachten of het ook mij effectief helpt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mijn vrouw nam cholesterol verlagende medicatie met spierpijnen als gevolg ,en nu sinds ongeveer een jaar neemt ze Arterin Plus met goed resultaat .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend tegen cholesterol. Sinds ik het gebruik heb ik geen problemen meer. De verpakking moet worden verbeterd net als de Arterin Simple.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Arterin Plus werkt geweldig. Mijn SLECHTE CHOLESTEROL is gezakt tot buitengewoon goed! En...zonder bijverschijnselen,zoals spierpijn dat zich bij reguliere medicijnen vaak voordoet!!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Tabletten exact van maat om door te slikken - geen enkel probleem! Maar of je daar nu onmiddellijk letterlijk iets van zal ondervinden, nee -- je voelt je niet beter maar ook niet slechter! Om zeker te zijn van het resultaat moet je sowieso terug naar de huisarts om een bloedafname te laten nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een zeer goed produkt om de cholesterol te verlagen en op peil te houden. Zelfs sommige hartspecialisten kennen het en vinden het zeer goed, wat niet altijd het geval is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met arterin plus in te nemen is mijn man zijn cholesterol nog meer gedaald dan met zocor 20. Geen extra kosten meer voor Q10 want die zit ook in de Arterin Plus. De huisarts controleert hem wel om de 3 maanden om na te gaan of het positieve effect blijvend is en of er geen nevenwerkingen zijn.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Natuurlijk product zeer goed ondersteund en heeft een echte werking op de cholesterolcontrole en veroorzaakt geen gewrichtspijn bij het gebruik van cholesterolmedicatie!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef 4/5 omdat de goede werking ervan nog moet bewezen worden na een volgend bloedonderzoek. nl te hoge cholesterol. Dit neem ik in combinatie met ortis omega 3.

Arterin Plus kopen

Je kan Arterin Plus van het merk Arterin, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Arterin of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol