€ 29,50
€ 23,60
Bespaar 20% (€ 5,90)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Arterin Omega

Cholesterol is een stof die je lichaam nodig heeft om goed te werken. Het is onmisbaar voor de opbouw van lichaamscellen, bepaalde hormonen, vitamine D, voor de aanmaak van galzuren (belangrijk voor de vetvertering) …  Het grootste gedeelte van de cholesterol (ongeveer 70 %) wordt door je lichaam zelf aangemaakt; het resterende gedeelte wordt via het voedsel opgenomen, vooral uit dierlijke vetten. Dit laatste verklaart waarom je cholesterolgehalte ook afhankelijk is van hoeveel en wat je eet.
 
Er zijn 2 soorten cholesterol:
- HDL (High Density Lipoprotein), beter bekend als “goede cholesterol”: HDL breng overtollige cholesterol vanuit de cellen terug naar de lever en zorgt ervoor dat de vaten “gereinigd” worden.
- LDL (Low Density Lipoprotein), de “slechte cholesterol”. Indien er een teveel aan slechte cholesterol in het bloed aanwezig is, kan dit zich afzetten op de binnenwand van de vaten.
Oorzaken van een verhoging van het cholesterolgehalte zijn o.a. vetrijke voeding, roken, overgewicht en weinig beweging. Ook erfelijke factoren kunnen zeker een rol spelen.

Arterin® is een efficiënte en goed verdragen oplossing om je cholesterol te beheersen. Het bevat monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert een gestandaardiseerde monacoline K-concentratie van 10 mg of meer.

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw cholesterolgehalte onder controle helpt te krijgen dankzij rode rijst gist.

Gebruik van Arterin Omega

Consumeer 2-4 tabletten per dag tijdens de maaltijd met een groot glas water

Ingrediënten Arterin Omega

1 capsule bevat: lijnolie (ALA 87 mg), poeder van rijst gefermenteerd door rode gist 166 mg (monascus purpureus 3 % of 5 mg monacoline K totaal), capsule (visgelatine), visolie (DHA 60 mg, EPA 9 mg), verdikkingsmiddel (glycerine), co-enzym Q10 50 mg, emulgatoren (glycerolmonostearaat, sojalecithine), anti-klontermiddel (colloïdaal silicium), natuurlijke vitamine E 3 mg (25 % ADH), kleurstoffen (zwart ijzeroxide, rood ijzeroxide, bruin ijzeroxide).
ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Waarschuwing

- Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen of personen met een aandoening van de lever of van de nieren.
- Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder doktersadvies. 
- Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
- Is lactose-en glutenvrij.
Arterin Omega 60 capsules
€ 29,50
€ 23,60
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Arterin omega

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ongelooflijk hoe dit product uw cholesterol stabiliseert, een echte aanrader indien plots door aankomende menopauze uw cholesterol de hoogte in schoot
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Arterin omega bevat Q10 en omega 3 ,2 produkten die bij verouderen van zeer groot belang zijn. Q10 stimuleerd het hart, Omega 3 werkt tegen aderverkalking.Dat is ook de mening van mijn huisdokter
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Spijtig dat het voedingssuplement maar verkrijgbaar is in dozen van 60 capsules. Met deze hoeveelheid kan men maar 15 dagen verder. Is wel een zéér goed voedingssuplement bruikbaar om de cholesterol te verlagen alsook voor de huid/

Arterin Omega kopen

Je kan Arterin Omega van het merk Arterin, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Arterin of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol