Arterin Forte 45 tabletten

Omschrijving van Arterin Forte

Cholesterol is een stof die je lichaam nodig heeft om goed te werken. Het is onmisbaar voor de opbouw van lichaamscellen, bepaalde hormonen, vitamine D, voor de aanmaak van galzuren (belangrijk voor de vetvertering) …  Het grootste gedeelte van de cholesterol (ongeveer 70 %) wordt door je lichaam zelf aangemaakt; het resterende gedeelte wordt via het voedsel opgenomen, vooral uit dierlijke vetten. Dit laatste verklaart waarom je cholesterolgehalte ook afhankelijk is van hoeveel en wat je eet.
 
Er zijn 2 soorten cholesterol:
- HDL (High Density Lipoprotein), beter bekend als “goede cholesterol”: HDL breng overtollige cholesterol vanuit de cellen terug naar de lever en zorgt ervoor dat de vaten “gereinigd” worden.
- LDL (Low Density Lipoprotein), de “slechte cholesterol”. Indien er een teveel aan slechte cholesterol in het bloed aanwezig is, kan dit zich afzetten op de binnenwand van de vaten.
Oorzaken van een verhoging van het cholesterolgehalte zijn o.a. vetrijke voeding, roken, overgewicht en weinig beweging. Ook erfelijke factoren kunnen zeker een rol spelen.

Arterin® is een efficiënte en goed verdragen oplossing om je cholesterol te beheersen. Het bevat monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert een gestandaardiseerde monacoline K-concentratie van 10 mg of meer.

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw cholesterolgehalte onder controle helpt te krijgen dankzij rode rijst gist.

Gebruik van Arterin Forte

Consumeer 1 tablet Arterin per dag tijdens de maaltijd met een groot glas water

Ingrediënten Arterin Forte

1 tablet bevat: poeder van rijst gefermenteerd door rode gist 600mg (Monascus purpureus 3% of 10 mg monacoline K totaal), Vulstoffen (microkristallijne cellulose, calciumfosfaat), Maltodextrine, Antiklontermiddelen (vernet natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Stabilisator (polyvinylpyrrolidone).

Waarschuwing

Is lactose-en glutenvrij.
Arterin Forte 45 tabletten
€ 29,00
€ 23,20
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Arterin forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hoe komt het dat Arterin Forte 90 tabletten niet meer verkrijgbaar is bij jullie en in de gewone apotheek wel maar dan superduur?Ik vind dat persoonlijk heel spijtig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over dit product , de cholesterol waarde blijft onder controle ander medicatie is niet vereist , genomen op aanraden arts , is aanrader .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  HEB REEDS JAREN VEEL TE HOGE CHOLESTEROLWAARDEN, AANGEZIEN IK DE REGULIERE MEDICATIES (MET STATINES)NIET VERDRAAG (ENORME SPIERPIJNEN) BEN IK VIA MIJN ARTS OVERGESCHAKELD NAAR ARTERIN FORTE. MIJN WAARDES ZIJN AANZIENLIJK GEDAALD? NATUURLIJK OOK MITS EVENWICHTIGE VOEDING.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zowel met de levering als met het product tevreden! een aanrader en een zeer goedkope prijs!!

Arterin Forte kopen

Je kan Arterin Forte van het merk Arterin, geproduceerd door OMEGA HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Arterin of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol