€ 10,25
€ 6,77
Bespaar 34% (€ 3,48)
Product niet verkrijgbaar
Promotie -34% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Arkocaps Rode Rijstgist

Rode rijstgist is een microscopische schimmel die een donkerrood pigment bevat en op rijst wordt gekweekt. In China zijn de weldadige eigenschappen voor de circulatie al honderden jaren bekend. De gist maakt er integraal deel uit van de voeding. Om uw cholesterolniveau te doen dalen, bieden wij u een natuurlijke statine: de Arkocapsules RODE RIJSTGIST. De resultaten zijn onbetwistbaar. Omdat rode rijstgist rijk is aan monacoline K, remt hij de aanmaak van cholesterol in de lever af zonder bijwerkingen.

Indicatie

Cholesterol onder controle houden

Gebruik van Arkocaps Rode Rijstgist

1 capsule ’s middags en ‘s avonds innemen tijdens de maaltijd met een groot glas water. Gelijktijdige inname van pompelmoes en dit product is niet aangeraden.

Ingrediënten Arkocaps Rode Rijstgist

Elke capsule bevat 175 mg Rode Gist Rijst extract* waarvan 2,6 mg Monocaline K.

Plantaardig vulmiddel: cellulose, antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

*gewonnen uit 3,1 g Rode Gist Rijst per capsule

Waarschuwing

Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid voor rode rijstgist of bij hypolipemiërende geneesmiddelenbehandelingen. Voorbehouden voor volwassenen, niet geschikt tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.

Raadpleeg bij twijfel uw arts. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 10,25
€ 6,77
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps rode rijstgist

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules zijn zeker de moeite waard om aan te kopen en ze helpen goed. Op 3 maanden tijd waren mijn cholesterolwaarden met 43 punten gezakt. Dokter had gezegd dat het niet zou helpen maar het is in praktijk gebleken dat het wel degelijk hielp.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  rode rijstgist helpt bij de bestrijding van hoge niveaus van slechte cholesterol. Een dagelijkse inname is al voldoende om dit percentage te verlagen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om te doen zonder de statine die aan je spieren knagt tot het je dag en nacht pijn geeft. Naast quatral Q10, is mijn cholesterolgehalte gestabiliseerd en bevestigd OK bij elk bloedonderzoek voor meer dan 2 jaar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik verdraag geen statines. Mijn huisdokter raadde mij rodegistrijst aan. Na 2 jaar is mijn cholesterol gedaald van 248 naar 189. Ik heb het al aan velen aanbevolen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van mijn kinesiste nam ik rode rijstgist ipv medicatie voor cholesterol. na één jaar liet ik mijn bloed opnieuw onderzoeken en was de dokter verrast van het resultaat
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Rode rijstgist bevat natuurlijke statine. Deze statine, zelfs natuurlijk, heeft dezelfde effecten als chemische stoffen, omdat het het cholesterol verlaagt. Maar het is beter om een arts te raadplegen alvorens het in te nemen.........

Arkocaps Rode Rijstgist kopen

Je kan Arkocaps Rode Rijstgist van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol