Altisa R-Alpha Liponzuur + C+E 150mg 45 capsules

€ 28,77
€ 28,48
Bespaar 1% (€ 0,29)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Altisa R-Alpha Liponzuur + C+E 150mg

Bron van 
R(+) Alpha liponzuur
Alfa liponzuur (ALZ of ALA) is een bijzonder actief en veelzijdig zwavelhoudend vetzuur. Enkel de 100% zuivere en natuurlijke lichaamseigen R(+) -vorm is werkzaam, in tegenstelling tot de synthetische S(-) vorm. De gebruikte speciale R(+) -vorm in ons product waarborgt een betere opname en een hogere bioactiviteit en biobeschikbaarheid. De R(+) -alfa liponzuur is water- en vetoplosbaar.

Vitamine B en C
De vitamines C (wateroplosbaar) en E (vetoplosbaar) hebben een ondersteunende werking op cellulair niveau. 

R(+) -alfa liponzuur is de natuurlijke en lichaamseigen vorm van liponzuur. Deze (+) -vorm van alfa liponzuur is ettelijke malen superieur aan de synthetische S(-) alfa liponzuur of de veelvoorkomende mix (R/S). De meeste standaard alfa liponzuur supplementen  bestaan voor 50% uit R(+) -alfa liponzuur en 50% uit S(-) -alfa liponzuur. Alleen de R(+) -alfa liponzuur heeft gunstige effecten op de gezondheid. Indien S(-) -alfa liponzuur in een formule zit, dan heeft deze geen nutritioneel effect want het is een synthetische vorm van alfa liponzuur die grotendeels NIET opgenomen wordt door het lichaam. Daarenboven kan de S(-) -vorm van alfa liponzuur de gunstige effecten van R(+) -alfa liponzuur tegengaan en het zou de  insulineresistentie bevorderen.

Gebruik van Altisa R-Alpha Liponzuur + C+E 150mg

1-3 vegetarische capsules/dag

Ingrediënten Altisa R-Alpha Liponzuur + C+E 150mg

Samenstelling per veg. capsule
R(+) Alfa Liponzuur 150 mg
Vitamine C 20 mg
Vitamine E (d-alpha tocopherol succinaat) 10 mg

Waarschuwing

Bij voorkeur koel, droog en buiten het licht en buiten het bereik van kinderen bewaren. Tijdens de zwangerschaps- en lactatieperiode, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Zonder kunst- matige kleur, bewaar- en smaakstoffen. Zonder suiker, zout, zetmeel, gist, tarwe, maïs, melk- (derivaten), soja, gluten, talk, lactose, dierlijke derivaten. 

Gebruikswaarschuwing bij gebruik van alfa liponzuur: dit is een voedingssupplement voor volwassenen. Vòòr het gebruik van dit voedingssupplement, raadpleeg uw arts in de volgende gevallen: bij gelijktijdig gebruik van (1) antistollingsmiddelen (de combinatie van alpha liponzuur en vitamine E kan een bloedverdunnende werking hebben) en/of (2) antidiabetica (in zeldzame gevallen kan de bloedsuikerverlagende werking van insuline en orale antidiabetica door alfa liponzuur versterkt worden).  
Altisa R-Alpha Liponzuur + C+E 150mg 45 capsules
€ 28,77
€ 28,48

Altisa R-Alpha Liponzuur + C+E 150mg kopen

Je kan Altisa R-Alpha Liponzuur + C+E 150mg van het merk Altisa, geproduceerd door DIEXIMPORT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Voedingssupplementen