€ 14,14
€ 12,73
(€ 10,18 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,41)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Allestax Relaxerende Creme

Om uw benen te verlichten en te verzorgen heeft Allestax een relaxerende creme ontwikkeld.

De relaxerende Allestax creme, op basis van rode wijnstokbladeren extract, verlicht uw vermoeide benen die weer natuurlijk licht zullen aanvoelen. Allestax voedt en hydrateert de huid van uw benen dankzij de unieke formule met actieve bestanddelen. De massage activeert de circulatie, ontspant en zorgt voor een gevoel van welzijn. Op basis van rode wijnstokbladeren extract en met jojoba olie,karitéboter,hamamelis en rijk aan vitaminen:
  • activeert de natuurlijke microcirculatie
  • hydrateert en regenereert de huid
  • antioxiderend en verzorgend complex.
Geef uw droge en vermoeide benen elke dag s'ochtends en s'avonds een moment van ontspanning door ze met Allestax relaxerende crème te masseren. Leg hierna uw benen gedurende een paar minuten omhoog.

Gebruik van Allestax Relaxerende Creme

de Allestax relaxerende crème royaal aanbrengen op het been.De crème geleidelijk inmasseren gedurende ongeveer één minuut,vanaf de voet in de richting van de dij.De natuurlijke circulatie wordt greaectiveerd en u ervaart een aangenaam,licht gevoel.
Allestax Relaxerende Creme 125 ml
€ 14,14
€ 12,73
(€ 10,18 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Allestax Relaxerende Creme kopen

Je kan Allestax Relaxerende Creme van het merk Antistax, geproduceerd door SCS BOEHRINGER INGELHEIM COMM.V , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Allestax of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Supplementen
50+ > Aambeien & Zware benen > Supplementen