€ 12,99
€ 10,39
Bespaar 20% (€ 2,60)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Aboca Neobianacid

NeoBianacid lucht op en werkt snel. Omdat NeoBianacid 100% natuurlijk alsook bio gecertificeerd is, wordt het uitstekend door je lichaam verdragen en kan het snel en efficiënt zijn werk doen, daar waar het moet. Dankzij het aanmaken van een beschermend laagje, op het slijmvlies, Poliprotect genoemd, beschermt NeoBianacid de maagwand en de slokdarm tegen de aanraking met maagsappen en irriterende stoffen. Zo behandelt NeoBianacid de problemen verbonden aan een branderig gevoel, maagpijn, oprispingen en gastritis.

Voordelen:
- Werkt onmiddellijk
- Neutraliseert brandend maagzuur lokaal
- Beschermt maagwand en slokdarm
- Mag bij zwangerschap en borstvoeding
- Vanaf 6 jaar
- Zonder gluten 
- 100% Natuurlijk – Bio Label

Indicatie

Dubbele werking:
- Bij brandend maagzuur
- Bij oprispingen (reflux)

NeoBianacid Maagzuur en Oprispingen behandelt problemen verbonden aan maagzuur, zoals een branderig gevoel, maagpijn, oprispingen en gastritis. Het is ook geschikt voor de behandeling van symptomen verbonden aan dyspepsie (verteringsstoringen), zoals brandend maagzuur en een opgeblazen en zwaar gevoel.

NeoBianacid Maagzuur en Oprispingen kan gebruikt worden als een preventie in situaties waarbij het slijmvlies kan worden geïrriteerd (inname van niet-steroïde ontstekingsremmers / pijnstillers, in periodes die worden gekenmerkt door lichamelijke en geestelijke stress, tijdens seizoensovergangen, verkeerde voeding en ongepaste levensstijl). Het product kan ook worden gebruikt tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding, alsook door kinderen ouder dan 6 jaar. NeoBianacid Maagzuur en Oprispingen is een glutenvrij product vervaardigd met ingrediënten uit de biologische landbouw en heeft een aangename smaak.

Gebruik van Aboca Neobianacid

Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 1 tablet indien nodig langzaam opzuigen.
Mag na elke hoofdmaaltijd genomen worden en eventueel voor het slapen gaan.

Ingrediënten Aboca Neobianacid

Poliprotect®: synergetisch moleculair complex van polysachariden* (verkregen uit Aloë vera, Groot kaasjeskruid en Echte heemst) en natuurlijke mineralen Limestone en Nahcoliet. Opgelost in polysachariden (molecuulgewicht >20.000 Dalton) ≥ 7,6% (40 mg per tablet). Flavonoïsche fractie* (verkregen uit echte Kamille en Zoethoutwortel). Bevat verder: rietsuiker*, Arabische gom, natuurlijk muntaroma. *Ingrediënt uit biologische landbouw

Waarschuwing

COMBINATIE MET GENEESMIDDELEN
NeoBianacid Maagzuur en Oprispingen kan gezien het werkingsmechanisme, volgens de aanwijzingen van de arts, worden gebruikt in combinatie met protonpompremmers en H2-antagonisten alsook tijdens periodes dat de behandeling wordt onderbroken.

Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor een of meer componenten. Een arts raadplegen als de symptomen aanhouden. Wij raden aan het product minstens twee uur na de inname van geneesmiddelen, vooral tetracyclines, in te nemen. De hoeveelheid glycyrrhizine afkomstig van Zoethout is lager dan de hoeveelheid die een mogelijke bloeddrukverhoging kan veroorzaken. Koel en droog bewaren, uit de buurt van warmtebronnen en beschermd tegen licht. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum geldt alleen voor ongeopende en correct bewaarde verpakkingen.
€ 12,99
€ 10,39
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Aboca neobianacid

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Maakt het mogelijk om de gastroesofageale terugvloeiing vrij effectief te neutraliseren, maar het is noodzakelijk om het juiste moment te vinden in elke om het antizuureffect te optimaliseren.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dit product heeft het grote voordeel dat het gebaseerd is op natuurlijke producten, het is effectiever voor mij dan bekende farmaceutische producten die zelfs misselijkheid veroorzaken!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Werkzame bestanddelen die na verloop van tijd effectief zijn. Neem ze eerst meerdere malen in om stabiliteit te bereiken en ga dan verder, zoals gevraagd.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  100% natuurlijk product, ZONDER aluminium, om de symptomen te kalmeren EN maagreflux, zuurgraad, gastritis etc. te behandelen. Een uitstekend alternatief voor chemische geneesmiddelen met veel bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze heb ik op advies in de plaats van Reduflux. Werkt redelijk maar op het moment ervaar ik dit minder direct en efficiënt als Reduflux.. Wel in gebruik voordeliger en gemakkelijker. Ben er in principe tevreden over. Is ook wennen na een middel wat ik jaren heb gebruikt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt zeer goed tegen oprispingen. Ik heb reeds 30 jaar een maagbreukje en makkelijk last van terugvloei. Heb de maagzuurremmers weggelaten wegens bijwerkingen en dit lukt goed. 's Avonds een tablet laten smelten in de mond en geen last meer 's nachts. Wel vind ik de smaak echt wel wennen. Zoethout?
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een geweldig product, ik gebruik het als ik maagzuur of reflux heb. Hij helpt me veel en dus vermijd ik medicatie.

Aboca Neobianacid kopen

Je kan Aboca Neobianacid van het merk Aboca, geproduceerd door ABOCA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen