Aboca Neobianacid 15 tabletten

€ 6,20
€ 5,58
Bespaar 10% (€ 0,62)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Aboca Neobianacid

NeoBianacid lucht op en werkt snel. Omdat NeoBianacid 100% natuurlijk alsook bio gecertificeerd is, wordt het uitstekend door je lichaam verdragen en kan het snel en efficiënt zijn werk doen, daar waar het moet. Dankzij het aanmaken van een beschermend laagje, op het slijmvlies, Poliprotect genoemd, beschermt NeoBianacid de maagwand en de slokdarm tegen de aanraking met maagsappen en irriterende stoffen. Zo behandelt NeoBianacid de problemen verbonden aan een branderig gevoel, maagpijn, oprispingen en gastritis.

Voordelen:
- Werkt onmiddellijk
- Neutraliseert brandend maagzuur lokaal
- Beschermt maagwand en slokdarm
- Mag bij zwangerschap en borstvoeding
- Vanaf 6 jaar
- Zonder gluten
- 100% Natuurlijk – Bio Label

Indicatie

- Bij brandend maagzuur
- Bij oprispingen (reflux)

NeoBianacid Maagzuur en Oprispingen behandelt problemen verbonden aan maagzuur, zoals een branderig gevoel, maagpijn, oprispingen en gastritis. Het is ook geschikt voor de behandeling van symptomen verbonden aan dyspepsie (verteringsstoringen), zoals brandend maagzuur en een opgeblazen en zwaar gevoel.

NeoBianacid Maagzuur en Oprispingen kan gebruikt worden als een preventie in situaties waarbij het slijmvlies kan worden geïrriteerd (inname van niet-steroïde ontstekingsremmers / pijnstillers, in periodes die worden gekenmerkt door lichamelijke en geestelijke stress, tijdens seizoensovergangen, verkeerde voeding en ongepaste levensstijl). Het product kan ook worden gebruikt tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding, alsook door kinderen ouder dan 6 jaar. NeoBianacid Maagzuur en Oprispingen is een glutenvrij product vervaardigd met ingrediënten uit de biologische landbouw en heeft een aangename smaak.

Gebruik van Aboca Neobianacid

Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 1 tablet indien nodig langzaam opzuigen.
Mag na elke hoofdmaaltijd genomen worden en eventueel voor het slapen gaan.

Ingrediënten Aboca Neobianacid

Poliprotect®: synergetisch moleculair complex van polysachariden* (verkregen uit Aloë vera, Groot kaasjeskruid en Echte heemst) en natuurlijke mineralen Limestone en Nahcoliet. Opgelost in polysachariden (molecuulgewicht >20.000 Dalton) ≥ 7,6% (40 mg per tablet). Flavonoïsche fractie* (verkregen uit echte Kamille en Zoethoutwortel). Bevat verder: rietsuiker*, Arabische gom, natuurlijk muntaroma. *Ingrediënt uit biologische landbouw

Waarschuwing

COMBINATIE MET GENEESMIDDELEN
NeoBianacid Maagzuur en Oprispingen kan gezien het werkingsmechanisme, volgens de aanwijzingen van de arts, worden gebruikt in combinatie met protonpompremmers en H2-antagonisten alsook tijdens periodes dat de behandeling wordt onderbroken.

Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor een of meer componenten. Een arts raadplegen als de symptomen aanhouden. Wij raden aan het product minstens twee uur na de inname van geneesmiddelen, vooral tetracyclines, in te nemen. De hoeveelheid glycyrrhizine afkomstig van Zoethout is lager dan de hoeveelheid die een mogelijke bloeddrukverhoging kan veroorzaken. Koel en droog bewaren, uit de buurt van warmtebronnen en beschermd tegen licht. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum geldt alleen voor ongeopende en correct bewaarde verpakkingen.
€ 6,20
€ 5,58
Product niet verkrijgbaar

Klanten die dit kochten, kochten ook

Aboca Neobianacid kopen

Je kan Aboca Neobianacid van het merk Aboca, geproduceerd door ABOCA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen