€ 15,45
€ 12,21
Bespaar 21% (€ 3,24)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/09/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van A.Vogel Hyperiforce Forte 80 tabletten

Omschrijving van A.Vogel Hyperiforce Forte

A.Vogel Hyperiforce Forte
Het 100% natuurlijke Hyperiforce forte met sint-janskruid van A.Vogel helpt bij een lusteloos, somber en neerslachtig gevoel. Het bevat sint-janskruid (Hypericum perforatum) dat bekend staat als 'zonneschijn voor de geest'. Een toepasselijke naam, gezien de ondersteuning die hij biedt. Bij gebruik voelt u zich geestelijk opgefrist en kunt u de druk van het dagelijkse leven goed aan.

Indicatie

 • Bij een lusteloos en neerslachtig gevoel
 • Voor geestelijke opfrissing
 • 100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Hyperiforce Forte

1x per dag 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.
Kinderen van 6-12 jaar; de helft van de dosering.
Zoals bij de meeste van dit soort middelen treden de eerste gunstige effecten op na 2 tot 3 weken. Het gebruik dient minimaal 2 tot 3 maanden aangehouden te worden.

Ingrediënten A.Vogel Hyperiforce Forte

Verdikkingsmiddel: microkristallijne cellulose (E 460), Sint-Janskruid (Hypericum perforatum L.), droog extract 40,23-73,23mg, vulstof: maïszetmeel, verstevigingsmiddel: soja polysacchariden, glansmiddel: katoenzaadolie (gossypium hirsutum). 1 tablet bevat minimaal 0,33 mg Hypericine. 1 tablet = 275mg Totaal nettogewicht = 22g
A.Vogel Hyperiforce Forte 80 tabletten
€ 15,45
€ 12,21

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel hyperiforce forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed artikel, helpt om alles wat positiever te zien, ik zou het aanraden! alle dokter vogel artikels zijn trouwens goed, probeer zeker ook eens de zalfjes :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit produkt helpt me echt de dag door te komen, minder depressief en een beter gevoel, je voelt je beter en staat positiever in het leven, zeker het proberen waard op natuurlijke wijze
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik zit in de pre-menopauze en heb veel last van stemmingswisselingen. Ik ben thans geen voorstander van homeopathische producten maar van deze tabletten ben ik tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden over dit product. Werkt zeer goed na 3 weken te hebben ingenomen. Werkt op de gemoedstoestand en de dagelijkse zorgen wegen minder zwaar. Aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  1 tablet is voldoende om de stress en de moeiilijke momenten van de dag door te komen. Het verschil is duidelijk voelbaar. Ik heb te maken met zware stressmomenten en dankzij Hyperiforce Forte kan ik deze moeiteloos aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  We zijn tevreden over de werking van het product die mijn moeder neemt die palliatief is. Met 1 enkele inname per dag is dit een ideaal product voor haar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien de lange winter en donkere dagen op mijn moraal begonnen te werken heb ik beslist Hyperiforce Forte te gebruiken, na enkele weken voelde ik reeds verandering, ik was meer opgewekt en had meer kracht om mijn dagelijkse bezigheden te doen.

A.Vogel Hyperiforce Forte kopen

Je kan A.Vogel Hyperiforce Forte van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel Rustgevers of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules