€ 18,90
€ 13,80
Bespaar 27% (€ 5,10)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 30/11/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Vista-D3 1000

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine. In tegenstelling tot andere (wateroplosbare) vitaminen, wordt het teveel niet gewoon uitgescheiden, maar opgestapeld in het vetweefsel. Dit kan leiden tot overdosering en tot bepaalde nevenwerkingen. Het is dus beter deze opstapeling in het organisme te vermijden. De beste manier om ons organisme te bevoorraden met vitamine D is gewoon elke dag een normale (fysiologische) dosis ervan in te nemen. De (ouderwetse) vitamine D kuur met zeer hoge dosissen (50 x de gemiddelde aanbevolen dagdosis !) die wekelijks of maandelijks toegediend wordt is duidelijk niet fysiologisch en is daarenboven, volgens recent onderzoek, minder efficiënt om de normale bloedspiegels te bereiken.
 
VISTA-D3 1000  bevat een fysiologische dosis vitamine D3 (1000 ie) aangepast aan ouderen met verhoogde behoeften.

Indicatie

VISTA-D3 1000, voor oudere volwassenen met bijzonder hoge behoeften.

Gebruik van Vista-D3 1000

Eén smelttabletje voor iedereen gemakkelijk: men kan het doorslikken, opzuigen of oplossen in water !
Voor baby’s: gedaan met druppels te tellen in een lepel of in de zuigfles. Met VISTA-D3 400 bent u er zeker van de juiste dosis toe te dienen: geen risico om te weinig of te veel te geven of in te nemen. De tablet gewoon in de zuigfles toevoegen en even schudden.
Voor kinderen of personen die moeilijk kunnen slikken: het tabletje kan men zo laten smelten in de mond.
Voor volwassenen mag de tablet ook gewoon doorgeslikt worden.

Ingrediënten Vista-D3 1000

Vulstoffen: mannitol, cellulose; Bindmiddel : polyvinylpolypyrrolidone; Vitamine : cholecalciferol; Glansmiddel: plantaardig magnesiumstearaat, colloïdaal siliciumdioxide; Zoetstof: steviolglycosiden; Aroma: pepermunt.
Vista-D3 1000 120 smelttabletten
€ 18,90
€ 13,80

Laatste reviews en ervaringen met Vista-d3 1000

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een vaststelling door de dokter dat ik een tekort aan vitamine D had na een lange winter neem ik deze raketten. Heel makkelijk in gebruik doordat het smelttabletten zijn. Geen vieze smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Veel goedkoper dan apotheek,gebruiksvriendelijk en lekker voor kieskeurig zoontje,hij wil ze alleen van dit merk innemen,snelle levering en goede service van farmaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Iedereen die leeft in het Noordelijk halfrond zou dit moeten innemen tijdens de koude donkere wintermaanden. Je kan er vele winterkwaaltjes mee voorkomen! Je voelt je gewoon beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product dat tekort aan zonlicht compenseert. Uitermate geschikt tijdens winterperiode en ziekte of herstelperiode. Verhoogt algemeen gevoel van welbehagen en voorkomt depressies
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, zeer praktisch in gebruik, zeer praktisch. SMAAKT HET GOED? NIET TE VEEL ZOEKEN?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb momenteel deze tabletjes nog niet getest. Ben begonnen met D3 2000. Hiervan ondervind ik na enkele weken inname wel degelijk effect. Ik voel me opvallend minder vermoeid.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  snel en correct. Redelijke prijs en ik profiteerde van gratis verzending met een gegroepeerde bestelling. Het is zeer eenvoudig en handig om een bestelling te plaatsen via het internet
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een goede manier om elke dag vitamine D in te nemen. Beter dan maandelijkse ampullen, want het is gemakkelijk te vergeten. De volgende analyse zal ons vertellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem alle maanden met een R per dag een smelttablet D3 de andere maanden om de 2 dagen. Ik hoop dat ik zo elke dag voldoende D3 binnenkrijg want in ons land is er te weinig zon zonder Vista D3
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vitD in mijn bloed is sinds lange tijd eindelijk op een goed peil. Ik neem het nu ongeveer 2 dagelijks smorgens om de opname van calcium te verbeteren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn gans gezin gebruikt vanaf oktober tot en met de maand mei extra vitamine D wij voelen ons daar goed bij. Elke ochtend bij het ontbijt een smelttablet handig ,gemakkelijk en nog lekker van smaak zo simpel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote (65 j.) gebruikt dit vitamine-preparaat al jaren om de negatieve effecten van de menopauze in het algemeen en het verhoogde risico op osteoporose (botontkalking) tegen te gaan. En zij is er zeer tevreden over, geen klachten over de sterkte van het beendergestel. Het enige wat zij zich afvraagt is of de Vista-D3 2000 variant niet nog beter zou zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij gebruiken deze al jaren, niets aan op te merken, een zeer goed product, smelt heel gemakkelijk in de mond, gewoon onder de tong leggen, en niet met water innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig en gemakkelijk in te nemen, gewoon in je mond laten smelten! Ze hebben een lekkere citrussmaak,zijn klein en smelten snel.Een echte aanrader, niet duur en zeer handig in gebruik.

Vista-D3 1000 kopen

Je kan Vista-D3 1000 van het merk Vista, geproduceerd door VISTA-LIFE PHARMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D