Roter Super-C + vitamine D 30 stuks Kauwtabletten

€ 9,95
€ 8,96
Bespaar 9% (€ 0,99)

Omschrijving van Roter Super-C + vitamine D

ROTER Super-C met vitamine D combineert hoog gedoseerde Vitamine C met vitamine D in een lekkere kauwtablet. Vitamine C is een anti-oxidant die de weerstand ondersteunt en bijdraagt aan een vermindering van moeheid. Beide vitaminen C en D dragen bij aan een natuurlijk immuunsysteem.

Je immuunsysteem is betrokken bij het beschermen van je lichaam. Vitamine C en vitamine D hebben een positieve invloed op het immuunsysteem en helpen het (natuurlijk) immuunsysteem van de lichaamscellen. Op deze manier wordt de afweer van het lichaam ondersteund.

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

  % RI*
Vitamine C500 mg625%
Vitamine D10 mcg200%

*RI = Referentie-inname

Ingredienten
Suiker, vulstof (sorbitol), vitamine C (ascorbinezuur, natrium ascorbaat), aroma, antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, arabische gom, stearinezuur), kleurstoffen (riboflavine, ijzeroxide), zoetstof (sucralose), vitamine D (cholecalciferol)

Gebruik
1 Kauwtablet per dag.

Fabrikant:
Imgroma BV
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX  Diemen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

€ 9,95
€ 8,96

Roter Super-C + vitamine D kopen

Je kan Roter Super-C + vitamine D van het merk Roter, geproduceerd door Vemedia - Imgroma BV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen