€ 14,18
€ 12,76
Bespaar 10% (€ 1,42)
Product niet verkrijgbaar
Quatral 60 capsules
Quatral 60 capsules
€ 14,18
€ 12,76
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Quatral

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een dagelijks vitaminesupplement om de dag goed mee te beginnen, geeft energie, onderhoudt imuunsysteem en de toevoeging van zink vindt je niet gauw in andere gelijkaardige producten. Ik neem dit al +10 jaar, soms onderbroken door een korte periode (bijv. vakantie) om je lichaam er niet aan te laten gewennen en op eigen kracht die vitaminen en mineralen uit je voeding te halen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 61 jaar en neem al jarenlang Quatral, vooral om vermoeidheid en stress tegen te gaan, (ik sport 3 x per week) mijn weerstand te verbeteren en mijn geheugen te ondersteunenen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dank zij een beetje vitaminesupplementen heb ik de indruk dat ik niet zo rap een kou vat. Op deze manier komt men de wintermaanden door en wordt er hoopvol uitgekeken naar de lente en de zomer waar de natuur de nodige vitamines verschaft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Quatral is een ideaal vitaminecomplex om veroudering van de cellen tegen te gaan. Het is in feite een anti-oxidanten complex waarvan de hoofdbestanddelen vitamine C en Selenium zijn. Quatral houdt mij fit en gezond het hele jaar door en verhoogt mijn algemene weerstand.

Quatral kopen

Je kan Quatral van het merk Takeda, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Antioxidanten