€ 19,95
€ 14,36
Bespaar 28% (€ 5,59)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Omnibionta 3 Activate 30 tabletten

Omschrijving van Omnibionta 3 Activate

Een druk leven, een stresserende omgeving, periode van overbelasting, tijdelijke vermoeidheid of een onevenwichtige voeding kunnen onze energiereserves en onze weerstand uitputten. Vermoeidheid kan dan reeds vanaf het begin van de dag optreden! Om te kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van deze moeilijke periode dragen de actieve ingrediënten van Omnibionta®3 ACTIVATE bij tot het energetisch metabolisme* van uw lichaam dankzij de vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en de mineralen zoals ijzer, iodium en mangaan. De vitamines B2, B3, B5, B6, foliumzuur maar ook ijzer helpen bij tijdelijke vermoeidheid. Ginseng ondersteunt onze weerstand, bestrijdt vermoeidheid en versterkt uw vitaliteit. Schisandra is een tonicum dat bijdraagt aan een optimale fysieke en mentale weerstand. Opdat elke dag met volle vitaliteit zou beginnen!

Omnibionta®3 ACTIVATE is een unieke combinatie van CoQ10 en extracten van Ginseng en Schisandra, 3 melkfermenten (Lactobacillus gasseri PA 16/8, Bifidobacterium bifidum MF 20/5 en Bifidobacterium longum SP 07/3) alsook 12 vitamines en 7 mineralen. 

Indicatie

Een voedingssupplement dat helpt om uw energie te activeren bij stress, overbelasting of tijdelijke vermoeidheid.

Gebruik van Omnibionta 3 Activate

- Neem 1 tablet per dag met een glas water, ‘s morgens of ‘s middags tijdens de maaltijd.
- Wij raden u aan om Omnibionta®3 ACTIVATE gedurende 30 tot 90 dagen in te nemen en dit mag herhaald worden indien nodig.

Ingrediënten Omnibionta 3 Activate

Vulmiddelen: Microkristalijne cellulose E460, Inuline, Tricalciumfosfaat E341, Glyceroldistearaat (plantaardig) E471, Polyvinylpyrrolidone E1201, Polyvinylpolypyrrolidone E1202, Maltodextrine, Gemodificeerd Zetmeel, Vernet natriumcarboxymethylcellulose E468, Maïszetmeel, Dextrine; Magnesiumoxide; Calciumascorbaat; Glansmiddelen : Hydroxypropylmethylcellulose E464, Hydroxypropylcellulose E463; Glucose; Nicotinamide; Ijzersulfaat; dl-α-tocoferolacetaat; Sucrose; Antiklontermiddelen : Magnesiumstearaat E470b, Siliciumdioxide E551; Extract van Panax Ginseng; Kaliumchloride; Calciumpantothenaat; Extract van Schisandravrucht; Zinkoxide; Kleurstof: Ijzeroxide E172; Plantaardige oliën; Pyridoxinehydrochloride; Coenzyme Q10; Fructose; Thiaminenitraat; Riboflavine; Mangaansulfaat; Retinolacetaat; Foliumzuur; Biotine; Chroomchloride; Kaliumjodide; Tribion Harmonis® (Lactobacillus gasseri PA 16/8, Bifidobacterium bifidum MF 20/5, Bifidobacterium longum SP 07/3 - bevat sporen van melkproteines); Natriumselenaat; Natriummolybdaat; Cholecalciferol; Cyanocobalamine

Waarschuwing

- De tablet niet in tweeën breken. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
- Dit product bevat suikers en ook sporen van melkproteïnen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid.
- Niet geven aan kinderen jonger dan 12 jaar.
- Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
- Omnibionta®3 ACTIVATE wordt heel goed verdragen:
- is glutenvrij, gistvrij en tarwevrij;
- bevat slechts 0,8 kcal per tablet. 

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 19,95
€ 14,36
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta 3 activate

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Très satisfaits de mon achat le vitamine et extraordinaire ça donne d enirgi et continue un jour en plien forme après le travail et le stress merci farmaline
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik voel me beter nu ik erop zit. Ik beveel het aan. En geen bijwerkingen. Je kunt zijn actie voelen. Gemakkelijk in te slikken omdat de tabletten niet te groot zijn
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Koop voor mijn kleinkinderen van 18 en 23 jaar oud. Genezen voor de winter om de kosten te houden, voor de blokkade is het ook ideaal om de kosten van speling te vermijden.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het is de eerste keer dat ik dit product gebruik, het is 3 weken geleden dat ik ben begonnen met de kuur en ik voel me al een week goed gedaan en ik zal zeker nog 1 maand in vorm zijn tot het einde van de winter.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfecte supplementen in één pil. Zeer eenvoudig op te halen en te vervoeren. Ideaal voor mij die veel reist, ik vergeet ze nooit meer.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Omnibionta Activate werd mij aanbevolen door mijn huisarts vanwege ernstige vermoeidheid als gevolg van een moeilijke beweging. Ik moet zeggen dat het resultaat niet lang op zich liet wachten. Ik heb al mijn energie teruggewonnen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als het wat minder gaat, tijden van slap voelen neem ik deze altijd! Na een paar dagen voel ik me al beter en heb ik meer energie! Zeker aanbevolen !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  tevreden over het product. Zal het ind de toekomst nog zeker bestellen. Viel alleen tegen dat het een kleine verpakking was waarschijnlijk niet goed gekeken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze vitaminen heb ik nu eens uitgeprobeerd en moet zeggen ze zijn ook goed . voel mij ook minder moe buiten van mijn andere vitaminen was ik altijd nog moe .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het hebben van een immuun afweer probleem, de vitaminen helpen me om weer wat immuun afweer te krijgen. Ze zijn de meest complete tot nu toe voor wat ik heb
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt bij mij heel goed! INmiddels de 2e keer dat ik heb besteld en ik voel mij beter en vooral fitter. Met name ook mijn darmen zijn wat rustiger en voel ik minder opgeblazen na eten. De enzymen en bacterien in mijn darmen doen (volgens mij) goed werk
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede aanvulling bij de dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Ik voel me toch fitter bij het gebruik van vitaminen, vooral vanaf september.

Omnibionta 3 Activate kopen

Je kan Omnibionta 3 Activate van het merk Omnibionta, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Omnibionta 3 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen