Omarin 90 St Capsules

€ 35,00
€ 29,75
Bespaar 15% (€ 5,25)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Omarin

Omarin®(oliecapsules) is een visolie met een zeer hoge concentratie aan de meervoudig onverzadigde omega 3-vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur, 33%) en DHA (docosahexaeenzuur, 22%). Aan die combinatie van omega 3-vetzuren wordt er natuurlijke vitamine E (D-α-tocoferol) toegevoegd om oxidatie van de olie te voorkomen.

De vetzuren in Omarin®worden essentieel genoemd omdat ze enkel via de voeding kunnen worden opgenomen. Uit onderzoek blijkt echter dat ze in ons hedendaagse westerse dieet nauwelijks nog aanwezig zijn.

Omarin®is ook een ideale bron van omega 3-vetzuren voor zwangere vrouwen, vooral tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap wanneer het foetale zenuwstelsel wordt gevormd. Testen wijzen uit dat de omega 3-vetzuren in Omarin®vrij zijn van zware metalen en dioxines

Indicatie

Tekort aan onverzadigde Omega3 vetzuren.

Gebruik van Omarin

3 capsules per dag innemen voor de maaltijd

Ingrediënten Omarin

Omega 3-vetzuren waarvan:
- DHA (22%)
- EPA (33%) 1000 mg

Natuurlijke vitamine E 5 mg, Vitamine D3.
Omarin 90 St Capsules
€ 35,00
€ 29,75
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Omarin

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze bevat oa omega 3 vetzuren en vitamine E. Ze hebben geen vieze geur of smaak moest er per ongeluk eentje in je mond open gaan. Ik gebruik ze al 3 jaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De capsules vzn omarin zijn redelijk groot om in te slikken. Dat is het enige minpuntje. Verder ben ik wel tevreden over het product en zijn werking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omega 3 vetzuren zijn heel goed voor de gezondheid daar deze niet meer of onvoldoende aanwezig zijn in onze dagelijkse voeding.Het is heel gemakkelijk om het in te nemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk door te slikken tabletten door het omhulsel. Het duurt even voor deze tabletten hun werking doen maar eens ze resultaat geven, doen ze goed hun werk.

Omarin kopen

Je kan Omarin van het merk Nutriphyt, geproduceerd door NUTRIPHYT, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine E