€ 59,00
€ 43,07
Bespaar 27% (€ 15,93)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 30/11/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Oenobiol Haar Revitaliserend + 1 Maand Gratis

De Oenobiol Haar Revitaliserend supplementen bevatten 5 alpha-reductol, van plantaardige oorsprong, dat wetenschappelijk aangetoond werd door Laboratoire Oenobiol dat het een positieve en versterkende werking heeft op de haargroei. De gezondheid van uw haren gaat drastisch verbeteren, het valt minder snel uit, is minder breekbaar en u krijgt een voller hoofd haar in geen tijd.

Indicatie

Een voedingssupplement tegen haaruitval voornamelijk als gevolg van seizoensgebonden veranderingen, stress, vermoeidheid.

Gebruik van Oenobiol Haar Revitaliserend + 1 Maand Gratis

Consumeer 2 capsules van de Oenobiol Haar Revitaliserend per dag gedurende 3 maanden, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Oenobiol Haar Revitaliserend + 1 Maand Gratis

5 alfa-reductol, extract van pompoenpit (Cucurbita pepo) Vitamines van de groep B : B1,B2,B3,B5,B6 en B8 (biotine).
Oenobiol Haar Revitaliserend + 1 Maand Gratis 3x60 capsules
€ 59,00
€ 43,07

Laatste reviews en ervaringen met Oenobiol haar revitaliserend + 1 maand gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super mooi en dik haar na 1 maand al. Ik blijf dit voor altijd nemen!! Ik heb fijn krullend haar en nu is het veel dikker met mooie krullen! Zeer tevreden mee!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik vind dit product geweldig, ik neem het al twee weken en ik zie al een duidelijke verbetering, ik verlies minder mijn haar. Mijn nagels groeien veel beter en minder broos en ook voor het haar...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  schitterend product,mijn haargroei is terug normaal nadat ik bijna kaal was door stress,het duurt wel drie maand voor je de eerste heropleving ziet dus wel even doorbijten,maar het resultaat is bij mij fenomenaal,ik blijf er wel 2 per dag van nemen voor de rest van mijn leven,trouwens op farmaline is het de helft goedkoper dan in de winkel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het al enkele keren gebruikt, en merk het effect van minder haaruitval en meer volume in mijn haar, tevens geeft het mijn haar een levendiger uitzicht.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben pas bij mijn eerste van de drie dozen, maar ik zie al een kleine verbetering. Mijn haar valt minder en ziet er sterker uit. Ik had het merk Oenobiol al gebruikt en ik ben er blij mee.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  reeds na één week merk je al resultaat, de haren voelen steviger aan en hebben meer volume, zien er gezonder uit en het haarverlies is merkelijk geminderd
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu een maand bezig met de kuur en het is altijd moeilijk te beoordelen, maar ik heb toch het gevoel dat de kuur helpt want ik verlies minder haar bij het wassen.

Oenobiol Haar Revitaliserend + 1 Maand Gratis kopen

Je kan Oenobiol Haar Revitaliserend + 1 Maand Gratis van het merk Oenobiol, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Haaruitval of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen