€ 37,20
€ 33,48
Bespaar 10% (€ 3,72)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Mithra Bion & Omega 3 90 tabletten

Omschrijving van Mithra Bion & Omega 3

In vele artikels en studies wordt gewezen op de voedingstekorten en de tekorten aan vitaminen en mineralen in de meeste westerse landen. De gevolgen voor het organisme zijn vooral belangrijk bij zwangere vrouwen of bij vrouwen met overvloedige maandelijkse bloedingen. Tijdens de 9 maanden van de zwangerschap put het kind de nodige vitaminen en mineralen voor zijn groei uit de reserves van de moeder. Vrouwen verliezen elke maand ook een min of meer belangrijk gedeelte van het aanwezige ijzer in het organisme, afhankelijk van de intensiteit van hun menstruatie.

MITHRA-BION is een evenwichtige combinatie op basis van vitaminen en mineralen, die speciaal ontwikkeld werd voor de zwangerschap en de periode rond de zwangerschap, evenals voor vrouwen met overvloedige maandstonden.

Wat bevat MITHRA-BION ? 
-Magnesium voorkomt krampen die tijdens de zwangerschap frequent zijn en verhoogt de energie van het organisme.
-IJzer is onmisbaar in alle stadia van de zwangerschap, maar ook bij overvloedige maandstonden.
-Foliumzuur is welbekend voor zijn beschermend effect tegen bepaalde congenitale misvormingen. Het speelt een rol van bij het begin van de vorming van de baby. Voor vrouwen die wensen zwanger te worden, wordt aanbevolen de voorraad foliumzuur te vergroten, vooral als zij orale contraceptiva hebben gebruikt.
-Jodium: behalve problemen met de schildklier, kunnen ook vele andere problemen het gevolg zijn van een tekort aan jodium, zoals psychomotorische stoornissen die zich met name tijdens de zwangerschap kunnen voordoen.

Indicatie

Voedingssupplement voor de zwangere en actieve vrouw

Gebruik van Mithra Bion & Omega 3

Neem 1 tablet per dag, met water, bij de maaltijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren

Ingrediënten Mithra Bion & Omega 3

Ingrediënten in een tablet MITHRA-BION
IJzerascorbaat 204 mg (= 28 mg ijzer, d.i. 200 % van de ADH*) – Magnesiumcarbonaat 311 mg (= 75 mg magnesium, d.i. 25 % van de ADH*) – Kaliumjodide 0,2 mg (= 150 mcg jodium, d.i. 100 % van de ADH*) – Foliumzuur 400 mcg , d.i. 200 % van de ADH* - Bindmiddel: microkristallijn cellulose, Macrogol 4000 – Antiklontermiddel: magnesiumstearaat – Kleurstoffen: E464, E171, E170 – Bewaarmiddel: natriumthiosulfaat.

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Waarschuwing

Droog of beschut tegen vocht bewaren en bij een temperatuur tussen 15° en 25°C. De geldigheidsduur is op de verpakking aangegeven
€ 37,20
€ 33,48
Product niet verkrijgbaar

Mithra Bion & Omega 3 kopen

Je kan Mithra Bion & Omega 3 van het merk Mithra, geproduceerd door MITHRA PHARMACEUTICALS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Volwassenen