€ 22,99
€ 17,24
Bespaar 25% (€ 5,75)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Vitamine D3 2000IU

Vitamine D3 2000IU

Vitaminepreparaat

Samenstellng per tablet:
Vitamine D 50 mcg (1000% RI)

Ingredienten:
Vitamine D 50 mcg 
Hulpstoffen: mannitol, xylitol, natriumcarboxymethylcellulose, limoensappoeder, hydroxypropylcellulose, limoenaroma, citroenzuur, magnesiumstearaat, aroma, siliciumdioxide, steviolglycosiden 

Gebruik:
1 kauwtablet per dag of zoals aanbevolen
​Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Fabrikant
Metagenics Netherlands
Celsiusweg 20
Industrial Estate 4212
5928 PR Venlo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Indicatie

Voedingssupplement met vitamin D voor sterke botten, tanden en betere immuniteit. 

Vooral voor kinderen, zwangere vrouwen, senioren en donkere huidtypes of in periodes waarin de blootstelling aan zonlicht beperkt of onmogelijk is (winterperiodes) is vitamine D suppletie aangewezen.

Gebruik van Vitamine D3 2000IU

1 tablet per dag of zoals aanbevolen

Ingrediënten Vitamine D3 2000IU

Vitamine D 50 µg

Hulpstoffen:
mannitol, xylitol, natriumcarboxymethylcellulose, limoensappoeder, hydroxypropylcellulose, limoenaroma, citroenzuur, magnesiumstearaat, aroma, siliciumdioxide, steviolglycosiden

Kauwtabletten zijn gezoet met Stevia

Waarschuwing

Voorzichtigheid is geboden voor patiënten met nierinsufficiëntie, hypercalciëmie, hypercalciurie
Vitamine D3 2000IU 168 tabletten
€ 22,99
€ 17,24

Laatste reviews en ervaringen met Vitamine d3 2000iu

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ce n'est que pour son prix et sa facilité que je commande chez vous la différence est impressionnante!!!! ceci dans tout les domaines santé ,beaute...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit op dokters voorschrift en ga er maar van uit dat het helpt. Ik kan er maar over oordelen als mijn volgende bloedanalyse betere resultanen geeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik door de lange winter een vitaminetekort heb, heb ik dit product gekocht, het is tamelijk hoog gedoseerd en werkt goed, bij een controle van het bloed was de waarde van vitamine D al gestegen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima in te nemen. Ondanks dat ik veel buiten kwam (dagelijks enkele uren) had ik toch een vitamine D tekort. Mijn dokter raadde mij aan om deze te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft zijn effect bewezen en ben er goed mee. Het is ook heel heel lekker en gemakkelijk om te kauwen. Dus zeker aangeraden voor het tekort aan vitamine D.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een grote tekort aan vitamine D. Mijn arts gaf een staaltje mee ik vond het handig het zijn kauwtabletten met een lekkere smaak en dat vind ik toch aangenamer .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima keuze, op tijd afgeleverd in discrete verpakking. Zeker een reden om de site nog te gebruiken. Een aanrader! Het beantwoordde helemaal aan de verwachtingen. De site is zeker aan iedereen aan te raden. Het prijsverschil is een extraatje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Vitamine D3 2000IU tabletjes zijn gemakkelijk te kauwen en hebben bovendien ook nog een lekkere smaak. Ondertussen mijn bloed nog eens laten controleren en het tekort aan Vitamine D was terug aangevuld ! Zeer tevreden !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kinderen hebben ASS en hun vitamine D gehalte is veel te laag. Sinds ze dit dagelijks bijnemen zijn ze veel rustiger en socialer geworden. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed overzicht van alle eventuele artikelen. Binnen de twee dagen in huis. Net op tijd voor de eerste zonnestralen. Ook bezorging was helemaal correct.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product met snel resultaat. Het werkt binnen de 40 minuten na inname.Na twee dagen voel je, je veel energieker. Ideaal om de zomeruur jetlag en voorjaars- vermoeidheid tegen te gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer fijne hoge dosering om fiks vit d tekort aan te vullen, klein tabletje, makkelijk door te slikken met lekkere sinaassmaak. Kortom goed vit d preparaat!

Vitamine D3 2000IU kopen

Je kan Vitamine D3 2000IU van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Vitamine D of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Vitamines & Voedingssupplementen > Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen