Martera Vibracell Sport Vloeibaar 300 ml

€ 39,96
€ 37,96
(€ 126,53 / l)
Bespaar 5% (€ 2,00)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Martera Vibracell Sport Vloeibaar

vibracell® is een natuurlijk multi-vitaminenconcentraat en is samengesteld uit koudgeperste sappen van met zorg geselecteerd fruit, groenten, planten en kruiden. Maar ook andere belangrijke voedingstoffen als magnesium, koninginnenbrij, seleen, L-carnitine, coenzym Q10, foliumzuur, ... werden toegevoegd.

Vibracell® 
- Volledig natuurlijke ingrediënten. Gegarandeerd vrij van pesticiden, herbiciden en zware metalen. Waar mogelijk van biologische teelt (minimum 70% van het volume).
- bevat geen conserveermiddel, noch andere chemische additieven!
- het resultaat van 10 jaar research, ervaring en ontwikkeling
- voor 100% opgenomen door ons lichaam dankzij de vloeibare vorm
- verschaft vitaliteit en energie
- is een krachtige immuniteitsbooster
- smaakt lekker en verfrissend
- aanbevolen door artsen, therapeuten en voedingsspecialisten

Wereldprimeur: bio-fotonen voor nog meer vitaliteit!
Vibracell levert niet alleen energie dankzij zijn bestanddelen. Vibracell bevat ook vibratie- of trillingsenergie. Vandaar de naam! Onder elke fles zit een bio-fotonen energieplaatje dat deze trillingsenergie nog versterkt. Twee Duitse onderzoekers (Prof. Dr. Popp en Prof. Kohfink) hebben de positieve effecten van dit energieplaatje aangetoond: de bio-fotonen energieplaat verhoogt de Vibracell energie van 5.950 Bovis eenheden (wat reeds veel is) naar 16.950 Bovis eenheden (wat enorm is). Gooi het plaatje niet weg, maar leg het onder voeding en dranken (bijvoorbeeld onder de fruitschaal, in de frigo, onder een fles water, ...) zodat deze ook energetisch kunnen opladen. De energieplaten zijn ook apart in verschillende formaten te verkrijgen en kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Aarzel niet om meer informatie over de energieplaten aan te vragen.

Gebruik van Martera Vibracell Sport Vloeibaar

Elke morgen twee koffielepels vibracell® in een glas water en je voelt je fit! Het is aangeraden om Vibracell ‘s morgens voor het ontbijt te drinken: twee koffielepels (=10 ml) Vibracell in een glas water (= 120 ml) mengen. Tenzij anders voorgeschreven door arts of therapeut.

De fles schudden voor gebruik en goed roeren met een plastieken lepel (metaal voert als leidend element de energie terug af) tot men een homogeen mengsel bekomt. Eens de fles open, steeds in de doos in de koelkast bewaren en binnen de 2 maanden consumeren. Het fotonen energieplaatje onderin de doos activeert zo steeds de flesinhoud.

Een optimaal resultaat bekomt U na 3 maanden inname. Dit is immers de tijd die ons lichaam nodig heeft om bijna alle lichaamscellen te regenereren. We raden dan ook ten sterkste 2 x per jaar een 3 maanden kuur aan: één in de lente en één in de herfst. Ideaal is natuurlijk iedere dag uw glas Vibracell als optimale start van een nieuwe dag!

Ingrediënten Martera Vibracell Sport Vloeibaar

Vruchtensapconcentraat van: sinaasappel*, citroen*, passievrucht*
Groentensapconcentraat van: wortelen*, rode biet* Concentraat van melkzuur gefermenteerde wortelen, selder, augurken, zuurkool, rode bieten en uien paprikapulp, tomatenpulp*, artisjokextract, aardpeer*- en broccoliconcentraat
Concentraat uit bessen van: aalbes*, blauwe bosbes*, vlierbes*, acerolakers
Plantenextracten: brandnetel, rozenbottel, hop, mate thee, melisse, paardenbloem, kamille, rozemarijn
Andere: olie uit rozenbottelpitten, verse koninginnenbrij*, inactieve biergist, L-carnitine, coenzym Q10, merriemelk* (bevat lactose), emulgator sojalecithine (niet genetisch gemodificeerd), fructose, natuurlijk aroma, zuurteregelaar citroenzuur, magnesiumcarbonaat, seleengist
Vitaminen: vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E, biotine, foliumzuur * van gecertifieerde biologische oorsprong. is samengesteld uit volgende ingrediënten:
Martera Vibracell Sport Vloeibaar 300 ml
€ 39,96
€ 37,96
(€ 126,53 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Martera vibracell sport vloeibaar

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Dit is een top produkt ,je voelt het verschil al na een paar dagen.Afwisselen met de gewone vibracell.Elke morgen een slok en je bent het ganse jaar in topvorm.

Martera Vibracell Sport Vloeibaar kopen

Je kan Martera Vibracell Sport Vloeibaar van het merk Martera, geproduceerd door DITRA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen
Welzijn & Gezondheid > Sport
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods