€ 10,45
€ 9,41
Bespaar 10% (€ 1,04)

Omschrijving van Mannavital Jodium Platinum

Het sporenelement jodium is vooral essentieel voor een normale functie van de schildklier en daardoor ook voor het energiemetabolisme en een normale geestelijke functie. JODIUM PLATINUM is een bijzonder jodiumpreparaat dat zijn optimale opneembaarheid en werkzaamheid dankt aan de techniek die gebruik maakt van liposomen.

Waarom je kiest voor Jodium Platinum van Mannavital:
bevat met ULTRAIOD® jodium dat in een liposoom is ingebouwd: voor een optimale absorptie en goede verdraagbaarheid is jodium gebonden aan fosfatidylcholine uit soja

Indicatie

Draagt bij tot een normale productie van het schildklierhormoon en tot de normale werking van de schildklier - draagt bij een normaal energieleverend metabolisme - draagt bij tot een normale functie van het zenuwstelsel en een normale geestelijke functie - draagt bij tot de instandhouding van een normale huid.

Gebruik van Mannavital Jodium Platinum

Gebruik: 1 maal per dag 1 capsule

Ingrediënten Mannavital Jodium Platinum

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule (ULTRAIOD®):
351 mcg natriumjodaat met 225 mcg elementair jodium (150 % ADH*)
22,2 mg fosfatidylccholine (uit soja)
€ 10,45
€ 9,41

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital Jodium Platinum

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Jodium Platinum van Mannavital is een prima product voor je schildklier in balans te houden. Geen bijwerkingen is natuurlijk. Werkt voor de hormonen in balans te hebben maar ook voor je hart, huid, metabolisme, geheugen en je haar.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Mannavital Jodium Platinum 120 stuks capsules, dit product zou bijdragen tot een gezonde alsook vitale werking en goede werkzaamheid van de schildklierfunctie.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Op aanraden van therapeut gebruik ik deze capsules. Handige verpakking, ik ben zeer tevreden over prijs/kwaliteit van Mannavital. Jodiumtekort werd aangevuld, nu op onderhoudsbasis

  Was deze beoordeling nuttig?

Mannavital Jodium Platinum kopen

Je kan Mannavital Jodium Platinum van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Vitamines & Voedingssupplementen > Jodium