€ 16,90
€ 15,21
Bespaar 10% (€ 1,69)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Magnecaps Actilife 56 tabletten

Omschrijving van Magnecaps Actilife

MAGNESIUM: Magnesium is een mineraal dat van het grootste belang is voor onze gezondheid. Magnesium speelt een essentiële rol in meer dan 300 enzymreacties in ons lichaam, met name bij diverse reacties waarbij energierijke fosfaatverbindingen betrokken zijn. Voorts is magnesium onontbeerlijk voor de eiwitsynthese, voor de overdracht van prikkels tussen de cellen en voor onze botontwikkeling. Er bestaan verschillende magnesiumzouten, waarvan de biologische beschikbaarheid en tolerantie in het maag-darmstelsel kunnen variëren. Het is bewezen dat magnesiumglycerofosfaat de beste resultaten geeft op het vlak van gastro-intestinale resorptie en tolerantie. Magnesium wordt hoofdzakelijk via onze voeding aangevoerd. Volgende voedingsmiddelen zijn rijk aan magnesium: volkorenproducten, noten, groene groenten, mineraalwater rijk aan magnesium, gedroogde vruchten, bananen en chocolade. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden, zoals sport, oververmoeidheid, tijdelijke stresstoestanden, alcoholmisbruik, groeifase, zwangerschap, enz. waarbij een verhoogde dagelijkse inname van magnesium noodzakelijk wordt.

TAURINE:
Taurine is een zwavelbevattend organisch zuur dat een groot aantal functies vervult in het handhaven van de gezondheid: taurine houdt onder meer de mineralenbalans van de cellen in stand en ondersteunt de weerstand van het lichaam. Taurine wordt door het menselijke lichaam aangemaakt, maar sommige situaties kunnen zich voordoen waarbij de eigen synthese is verminderd.

VITAMINE B:
De vitaminen uit het B-complex spelen een belangrijke rol in de energiebevoorrading van ons lichaam en helpen de weerstand te versterken.
- Vitamine B1 is noodzakelijk voor de omzetting van koolhydraten in energie, en draagt bij tot een normaal energieleverend organisme en een normale psychologische functie.
- Vitamine B2 ondersteunt de omzetting van koolhydraten, vetten en eiwitten in energie, en draagt bij tot de instandhouding van een normale huid (bijvoorbeeld een gezonde huid, nagels en haren).
- Vitamine B6 ondersteunt de weerstand. Daarenboven speelt Vitamine B6 een belangrijke rol bij de natuurlijke synthese van taurine.
- Vitaminen B9 en B12 dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid, en vitamine B12 ook tot een normaal energieleverend metabolisme.
De vitaminen uit het B-complex zijn vooral terug te vinden in vlees, brood, aardappelen en melkproducten. Doch onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen leiden tot een ontoereikende Vitamine B-opname.

Indicatie

Een voedingssupplement met magnesium dat tijdelijke stress helpt uit te balanceren.

Gebruik van Magnecaps Actilife

Neem 2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd met een groot glas water.

Ingrediënten Magnecaps Actilife

Magnesium: 170 mg per 2 tabletten onder de vorm van magnesiumglycerofosfaat.

Een tablet bevat eveneens: Vulstof: microkristallijne cellulose – Stabilisator: hydroxypropylcellulose – Taurine – Antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat – Gemodifieerd zetmeel – Polyvinylalcohol – Polyethyleenglycol – Kleurstoffen: E171, E101, E133 – Siliciumdioxide – Pyridoxine hydrochloride – Riboflavine – Thiamine mononitraat – Foliumzuur – Cyanocobalamine.

Waarschuwing

- MAGNECAPS® ACTILIFE is geen geneesmiddel.
- Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracycline (een bepaald soort antibioticum), neemt u MAGNECAPS® ACTILIFE minimaal 2 uur vóór of na de inname van tetracycline.
- Personen met ernstige nierproblemen dienen vooraf hun geneesheer te raadplegen.
- Buiten het bereik van kinderen houden. Bij kamertemperatuur bewaren.
- Tegen vochtigheid en warmte beschermen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
- Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt
Magnecaps Actilife 56 tabletten
€ 16,90
€ 15,21
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Magnecaps actilife

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De samenstelling van magnesium en taurine is ideaal om op alle leeftijden spierkrampen te voorkomen. Het spijtige is dat de nieuwe formule veel lichter is geworden en vandaar ook duurder om dezelfde dosis binnen te krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering dankzij het Kialanetwerk. Maandagochtend besteld, dinsdag geleverd. Het product komt helemaal overeen met mijn bestelling en is veel goedkoper dan de verkoop in apotheken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  J'utilise ce produit pour la première fois depuis quelques semaines déjà et je me sens progressivement en meilleure forme et moins fatiguée. Je suis donc satisfaite.

Magnecaps Actilife kopen

Je kan Magnecaps Actilife van het merk Magnecaps, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium