Fytostar Haar & Nagels 45 St capsules

€ 15,45
€ 13,91
Bespaar 10% (€ 1,54)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Fytostar Haar & Nagels

Fytostar Haar & Nagels is een nutri-complex met biotine, koper, selenium en zink die helpen als ondersteuning van gezonde haren. Daarnaast speelt koper een rol bij de instandhouding van normaal bindweefsel, dat steun geeft aan het haar en de nagels. Selenium en zink dragen bovendien bij aan het behoud van gezonde nagels. Dit nutri-complex is aangevuld met hoogwaardige algen; Spirulina en Chlorella en plantenextracten; Alfalfa, Tarwegras, Grote brandnetel en Lecithine.

Indicatie

Met biotine, koper, selenium en zink helpen als ondersteuning voor gezond haar selenium & zink dragen bovendien bij aan gezonde nagels
Met: Spirulina, Chlorella, Tarwegras, Grote brandnetel, Alfalfa & Lecithine

Gebruik van Fytostar Haar & Nagels

2 capsules per dag met water innemen.

Ingrediënten Fytostar Haar & Nagels

Urtica dioica (Grote brandnetel, kruid), capsule: Gelatine, Medicago sativa (Alfalfa, kruid), Lecithine, Triticum aestivum (Tarwegras), Selenium methionine, Zinksulfaat, Spirulina (Alg), Chlorella (Alg), Kopergluconaat, Zonnebloemolie, Biotine.

Per 2 capsules:RI*
Alfalfa 150 mg 
Lecithine 108 mg 
Tarwegras 100 mg 
Gr. brandnetel 250 mg 
Spirulina-alg 40 mg 
Chlorella-alg 20 mg 
Biotine 150 µg 300%
Koper 1,5 mg 150%
Selenium 82,5 µg 150%
Zink 15 mg 150%
*RI: Referentie Inname

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C), buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Niet te gebruiken door vrouwen met persoonlijke of familiale antecedenten van borstkanker.
Fytostar Haar & Nagels 45 St capsules
€ 15,45
€ 13,91

Laatste reviews en ervaringen met Fytostar haar & nagels

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden van deze supplementen. Ik neem al jaren af en toe een kuur. Naast haar en nagels is het ook zeer goed voor de huid. Bevat (natuurlijke) ingrediënten die niet in andere gelijkaardige supplementen te vinden zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij kapper gehoord dat diverse dames het ook gebruiken. De natuurlijke haarcyclus van rust-groei-valuit wordt niet onderdrukt. Meer haargroei ja, maar niet overal op het hoofd (b.v. niet voorhoofd en bij slapen).
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Dat is voor mij van belang.Ik heh soms last van afbrokkende nagels. Regelmatig neem ik enkele capsules Fytostar Haar-Nagels en ik heb daar baat bij. Om de maand herlaal ik dat en ok.

Fytostar Haar & Nagels kopen

Je kan Fytostar Haar & Nagels van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO, bestellen in België bij Farmaline via de verzameling Haaruitval of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Manicure - Pedicure > Supplementen