€ 22,43
€ 20,19
Bespaar 10% (€ 2,24)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Fytostar Haar-Nagels Duo

Fytostar Haar-Nagels
Fytostar Haar & Nagels is een nutri-complex met biotine, koper, selenium en zink die helpen als ondersteuning van gezonde haren. Daarnaast speelt koper een rol bij de instandhouding van normaal bindweefsel, dat steun geeft aan het haar en de nagels. Selenium en zink dragen bovendien bij aan het behoud van gezonde nagels. Dit nutricomplex is aangevuld met hoogwaardige algen; Spirulina en Chlorella en plantenextracten; Alfalfa, Tarwegras en Lecithine.

Gebruik van Fytostar Haar-Nagels Duo

2 capsulen per dag innemen.

Ingrediënten Fytostar Haar-Nagels Duo

Bestanddelen:
Bevat per 2 capsules:


Alfalfa 150 mg
Lecithine 108 mg
Tarwegras 100 mg
Spirulina-alg 40 mg
Chlorella-alg 20 mg

ADH*
Biotine 150 μg 300%
Koper 1,5 mg 150%
Selenium 82,5 μg 150%
Zink 15 mg 150%
*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten:

Vulstof: grote brandnetel (Urtica dioica), Luzerne (Medicago sativa), Zonnebloem lecithine, Tarwegras (Triticum aestivum), Selenium methionine, Zinksulfaat, Blauwe alg (Spirulina), Chlorella (alg), Kopergluconaat, Zonnebloemolie, Biotine, gelatinecapsule.

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 22,43
€ 20,19
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Fytostar Haar-Nagels Duo

Schrijf een review
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Beoordeeld door
   

  Voorlopig nog geen bijwerkingen van het product ondervonden. Maar om een degelijke beoordeling over het product te kunnen geven werd het nog niet voldoende lang ingenomen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullnonenonenonenone
  1/5
  Beoordeeld door
   

  Fytostar Haar -Nagels wordt door ons gebruikt om de nagels te versterken en om glansend haar te behouden.Dat doen we met matig en we hebben behoorlijk resultaat. Vandaar dat we tevreden zijn.Selenium bezit ook nog andere pluspunten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Fytostar Haar-Nagels Duo kopen

Je kan Fytostar Haar-Nagels Duo van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Haaruitval of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen