€ 15,68
€ 14,11
Bespaar 10% (€ 1,57)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Fytostar Calcium Complex Forte DUO

Fytostar Calcium Complex
Fytostar Calcium Complex Forte is een krachtig nutricomplex met calcium voor de handhaving van gezonde & normale beenderen qua structuur, mineralisatie en densiteit. De toevoeging van vitamine D ondersteunt deze werking en draagt bij tot een goede opname van de calcium. De toegevoegde mangaan en zink dragen bij aan de gezonde botvorming en de vitamines K en C aan een goede botstructuur. Voor de handhaving van gezonde beenderen. Structuur, mineralisatie & densiteit.

Indicatie

.

Gebruik van Fytostar Calcium Complex Forte DUO

1 tot 2 tabletten per dag innemen tijdens de maaltijd met een glas water.

Ingrediënten Fytostar Calcium Complex Forte DUO

Bestanddelen: per 2 tabletten % ADH*: Calcium 800 mg 100%. Mangaan 2 mg 100%. IJzer 14 mg 100%. Koper 1,5 mg 150%. Zink 10 mg 100%. Vitamine C 80 mg 100%. Vitamine B6 4,2 mg 300%. Vitamine D3 7,5 μg 150%. Vitamine K1 112,6 μg 150%. * Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 15,68
€ 14,11
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Fytostar Calcium Complex Forte DUO

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  een heel prima en voordelig artikel voor een heel prima prijs, 2 x 60 tabletten, ik neem elke dag 1 tablet voor sterke botten en ik voel mij daar heel goed bij

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  ik neem deze tabletten zo'n 6 maand tegen botontkalking en mijn uitslagen zijn goed er is een stabilisatie. Ze zijn betaalbaar en staan ook wel eens in promotie bij Farmaline, dat is dan mooi meegenomen. Ik heb geen enkele klacht bij inname en verdraag ze zeer goed.

  Was deze beoordeling nuttig?

Fytostar Calcium Complex Forte DUO kopen

Je kan Fytostar Calcium Complex Forte DUO van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Calcium