Fytostar Calcium Complex Forte 60 St tabletten

€ 11,45
€ 10,31
Bespaar 10% (€ 1,14)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Fytostar Calcium Complex Forte

Fytostar Calcium Complex Forte is een krachtig nutricomplex met calcium voor de handhaving van gezonde & normale beenderen qua structuur, mineralisatie en densiteit. De toevoeging van vitamine D ondersteunt deze werking en draagt bij tot een goede opname van de calcium. De toegevoegde mangaan en zink dragen bij aan de gezonde botvorming en de vitamines K en C aan een goede botstructuur.

Indicatie

Voor de handhaving van gezonde beenderen
Structuur, mineralisatie & densiteit
Calcium uit zuivere oesterkalk, + mangaan, ijzer, koper & zink + vitaminen C, B6, D & K

Gebruik van Fytostar Calcium Complex Forte

Gebruiksadvies: 1 tot 2 tabletten per dag innemen tijdens de maaltijd met een glas water.

Ingrediënten Fytostar Calcium Complex Forte

Calcium uit Oesters (calciumcarbonaat), vulstof: Mikrocristallijne cellulose, L-ascorbinezuur (Vitamine C), stabilisator: Natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddelen: Stearinezuur; Siliciumdioxide, Maïsbloem, IJzerfumaraat (IJzer), glansmiddelen: Hydroxypropylmethylcellulose; Magnesiumstearaat; Glycerol; Carnaubawas, Mangaangluconaat (Mangaan), Zinkoxide (Zink), Kopergluconaat (Koper), Pyridoxine hydrochloride (Vitamine B6), Cholecalciferol (Vitamine D3), Fytomenadion (Vitamine K1).

Per 2 tabletten:RI*
Calcium 800 mg 100%
Mangaan 2 mg 100%
IJzer 14 mg 100%
Koper 1,5 mg 150%
Zink 10 mg 100%
Vitamine C 80 mg 100%
Vitamine B6 4,2 mg 300%
Vitamine D3 7,5 µg 150%
Vitamine K1 112,6 µg 150%
*RI: Referentie Inname

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C) buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden.
Fytostar Calcium Complex Forte 60 St tabletten
€ 11,45
€ 10,31

Laatste reviews en ervaringen met Fytostar calcium complex forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een zeer goed product voor botversterking van de gewrichten .Iedereen en vooral vrouwen zouden dit moeten innemen vanaf de leeftijd van 45 jaar. Roken en alcohol en ouderdom nemen calcium weg zodus bijkomend Fytostar nemen is een must.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik nam vroeger D-Vital calcium K maar dit bestaat niet meer. Nu neem ik dit product ter vervanging. De samenstelling is dezelfde en zelfs nog iets beter want er zitten nog meer stoffen in ( zink - koper en ijzer ) dan in D-Vital. Bij innamen van 2 tabletten per dag heb je de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid die je nodig hebt. Is een zeer goed alternatief en bedankt Farmaline voor dit advies.

Fytostar Calcium Complex Forte kopen

Je kan Fytostar Calcium Complex Forte van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Calcium