€ 34,80
€ 24,71
Bespaar 29% (€ 10,09)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10

Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10 is bestemd voor personen die de schoonheid van de huid willen verbeteren en haar jeugdige uitstraling willen behouden. Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10 levert 150 mg hyaluronzuur en 30 mg Co-Enzym Q10 per dag.

Hyaluronzuur en Co-Enzym Q10 zijn van nature aanwezig in de huid. Met toenemende leeftijd verliezen de cellen het vermogen om deze stoffen te produceren. Hyaluronzuur speelt een essentiële rol bij de hydratatie, de soepelheid, de stevigheid en de jeugdigheid van de huid.

Gebruik van Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10

1 capsule per dag innemen tijdens de maaltijd met een groot glas water.

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Voorbehouden voor volwassenen. De kleurstof Allura rood AC kan ongewenste werkingen hebben op de activiteit en de aandacht van kinderen. Donker, koel en droog bewaren bij een temperatuur lager dan 25 °C.
Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10 30 capsules
€ 34,80
€ 24,71

Laatste reviews en ervaringen met Expert skin perles de peau hyaluronzuur + q10

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Lijkt een goed product te zijn voor de droge huid op mijn leeftijd. In combinatie met twee andere producten komt er beterschap, zeker qua uitzicht en aanvoelen

Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10 kopen

Je kan Expert Skin Perles De Peau Hyaluronzuur + Q10 van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10