€ 31,99
€ 25,91
Bespaar 19% (€ 6,08)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Etixx Multimax

Vitaminen en mineralen zijn noodzakelijk voor een hele reeks reacties in het lichaam. Daarom is het essentieel dat we ze via onze voeding binnenkrijgen. Vooral sporters hebben een grotere behoefte aan vitaminen en mineralen als gevolg van hun intensieve inspanningen.

De intensieve fysieke activiteiten vergen veel van een atleet. Daarom kunnen ze tijdens de trainings- en wedstrijdperiode baat hebben bij een multivitaminesupplement zoals Etixx Multimax.

Intensieve inspanningen hebben weerstand verlagende effecten, wat betekent dat sporters meer kans hebben op een verminderde gezondheidstoestand. Etixx Multimax bevat vitamine A, C en D die allemaal bijdragen tot een normaal immuunsysteem. Vitamine D draagt ook bij tot het normale behoud van de botten en spieren.

Het is ook belangrijk dat sporters tekorten aan essentiële mineralen voorkomen. Zo is ijzer een cruciaal mineraal dat helpt bij het zuurstoftransport in het lichaam. Tekorten kunnen dan ook nefast zijn voor de sportprestaties. Etixx Multimax bevat ijzer en een hele reeks mineralen die ondersteuning bieden tijdens het sporten:

 • Magnesium: speelt een belangrijke rol in het energiemetabolisme en helpt bij de vermindering van vermoeidheid en moeheid
 • Zink: speelt een belangrijke rol in het energiemetabolisme
 • Calcium: noodzakelijk voor gezonde botten
 • Etixx Multimax bevat ook het vitamine B-complex, vitamine E, foliumzuur, calcium, selenium, kalium, koper, molybdeen en jodium.

Alle mineralen in Etixx Multimax maken gebruik van een chelaatvorm. Dit betekent dat ze gelinkt zijn aan aminozuren, wat de opname ervan verbetert. Etixx Multimax is een aanvulling op een gezonde en evenwichtige voeding. Het supplement mag niet gebruikt worden ter vervanging van vitaminen en mineralen uit de voeding.

Voor wie kan Etixx Multimax voordelig zijn?

Gezien de hoge eisen die sporters aan hun lichaam stellen, hebben ze geregeld behoefte aan extra vitaminen en mineralen in periodes van stress, zoals tijdens de wintermaanden of zware trainingsblokken. Dit multivitaminesupplement is daarom geschikt voor alle sporters als dagelijkse aanvulling van vitaminen en mineralen.

Indicatie

 • Hoge dosering aan vitaminen, mineralen en sporenelementen
 • Bevat mineralen in aminozuur-chelaatvorm voor een betere opname
 • Perfecte uitgebalanceerde samenstelling voor sporters

Gebruik van Etixx Multimax

2 tabletten per dag of volgens voorschrift.

Ingrediënten Etixx Multimax

Vulstoffen: microkristallijne cellulose, cellulosegel, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, talk – Kaliumchloride – Calciumbisglycinaat – Magnesiumbisglycinaat –L-ascorbinezuur – D-alfa-tocoferol –  spirulina - appel - Kleurstoffen: titaandioxide, kopercomplexen van chlorofylen – Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren – Methylsulfonylmethaan - ijzer(II)bisglycinaat - nicotinamide - Zinkbisglycinaat - Natriummolybdaat - Mangaangluconaat - L-selenomethionine - Koperbisglycinaat - middellangeketen triglyceriden - calcium-D-pantothenaat - D-Biotine - thiaminehydrochloride -riboflavine - cholecalciferol - cyanocobalamine - Chroompicolinaat - pteroylmonoglutaminezuur - Kaliumjodide. 

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 31,99
€ 25,91

Laatste reviews en ervaringen met Etixx multimax

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle en correcte levering. Momenteel gebruiken wij deze al enkele maanden en zijn wij erg tevreden prijs-kwaliteit. De vitamines zijn gemakkelijk in te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ook voor niet sporters en mensen die moeten recupereren (bv. van een zware operatie of ziekte)heeft dit breedspectrum vitaminepreparaat volgens mij een heilzame werking, want na twee weken gebruik voel ik mij weeral een stuk energieker dan voorheen na een darmoperatie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze groene pillen zijn een goeie, algemene vitamine om alle eventuele tekorten aan te vullen. Makkelijk in te slikken en geen slechte smaak, wel een speciale geur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  je ziet het bos door de bomen niet meer in de vitaminewereld, ik ben er nog maar een goeie twee weken mee bezig, heb nog geen resultaat te melden dus, hopelijk doen ze wat er beloofd wordt door de fabrikanten ... :-)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Efficiënt bij een regelmatige inname, het tablet heeft geen specifieke smaak. De prijs is relatief correct. Het is onze zoon, die geen fruit lust, die dit product gebruikt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het regelmatig samen met HMB100 bij het eten. gezien mijn leeftijd (53j) ondervindt ik geen enkele stijfheid of lichte ontsteking na een zware mountainbiketocht. Dus heel positief
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  degelijk en goed verdragen door de maag . veel in een klein pilletje ! de prijs valt eigenlijk ook wel goed mee ! vroeger nam ik ze van biocure maar ik denk dat ik bij etixx ga blijven
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze vitaminen besteld voor mijn broertje, 15 jaar, hij gaat naar de sportschool en doet buitenuit ook nog veel aan sport. Hij heeft periodes van extreme vermoeidheid en deze tabletten helpen de tekorten door het sporten aan te vullen. Je kan deze ook langdurig gebruiken. Na een week was hij er weer bovenop.

Etixx Multimax kopen

Je kan Etixx Multimax van het merk Etixx, geproduceerd door CERES PHARMA OTC 1 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor sportinspanningen
Welzijn & Gezondheid > Sport > Supplementen