€ 44,99
€ 32,84
Bespaar 27% (€ 12,15)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 31/10/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Energy booster

Tijdens zware trainingsperiodes of wedstrijden is het belangrijk dat sporters gedurende een lange tijd op niveau kunnen presteren. De druk op hun lichaam is dan zo groot dat extra supplementen welkom zijn. Etixx Energy Boost is geschikt voor wie te maken heeft met vermoeidheid, uitputting en energiegebrek, zonder dat daar medische redenen voor zijn.

Etixx Energy Boost bevat natuurlijke cafeïne uit de guaranabes, die geleidelijk in het lichaam wordt opgenomen en een positief effect heeft op de alertheid en concentratie gedurende een langere periode. In lijn hiermee bevat het supplement ook ginseng, een plant die het lichaam weerstand helpt opbouwen tegen stressoren en vermoeidheid helpt tegengaan.

Etixx Energy Boost is samengesteld uit tal van vitaminen (vit. B2, vit. C, foliumzuur) en mineralen (magnesium, zink, selenium). Het bevat eveneens lysine (aminozuur), co-enzym Q10, guarana, ginseng, zwartepeperextract, groenekoffie-extract en ATP (adenosinetrifosfaat). Sommige van deze vitaminen en mineralen helpen met de energieproductie en het energiemetabolisme, terwijl andere een positief effect hebben op de alertheid en de vermindering van vermoeidheid. Etixx Energy Boost is daarom een ideaal supplement voor een prestatiegerichte atleet.

Voor wie kan Etixx Energy Boost voordelig zijn?

Etixx Energy Boost is een supplement geschikt voor alle sporters: explosieve sporters, duursporters en teamsporters. Het supplement is zeker aan te raden in zware trainingsperiodes die veel van een atleet eisen, en tijdens periodes van vermoeidheid, uitputting en verhoogd energiegebruik.

Indicatie

 • Bevat natuurlijke cafeïne uit de guaranabes voor betere alertheid en concentratie
 • Bevat ginseng die zorgt voor een energieboost
 • Bevat vit. B2, vit. C en magnesium die bijdragen aan het normaal energiemetabolisme
 • Tonicum zonder suiker

Gebruik van Energy booster

4 tabletten per dag of volgens voorschrift

Ingrediënten Energy booster

Vulstoffen: microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, hydroxypropylmethylcellulose, talk, hydroxypropylcellulose - Magnesiumbisglycinaat - L-lysinemonohydrochloride - Guarana zaadextract (Paullinia cupana) (6,6%) - L-Ascorbinezuur - Groene koffieboonextract  (Coffea robusta) - Co-enzym Q10 - Zinkbisglycinaat - Siberische Ginseng wortelextract (Eleutherococcus senticosus)  (1,6%)  - Ginseng wortelextract (Panax ginseng) (1,6%) - Kleurstoffen: titaandioxide - ATP dinatriumzout - Verstevigingsmiddelen: magnesiumstearaat, middellange keten triglyceriden - Antiklontermiddel: siliciumdioxide - Melkzuur - Selenomethionine - Zwarte peper besextract (Piper Nigrum) - Riboflavine - Glansmiddel: glycerine - Foliumzuur.

Energy booster 90 tabletten
€ 44,99
€ 32,84

Laatste reviews en ervaringen met Energy booster

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Energy Boost van Etixx is een zéér goed product, na het dagelijks in te nemen met 2 tabletten merk ik steeds het verschil opnieuw, daarna stap ik over tot de doos leeg is aan 1 tablet daags.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pas enkele dagen mee gestart, opmerkelijk wat een resultaat na deze dagen. Is een zeer goed product geeft extra wat je nodig hebt voor een inspanning .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit aangekocht voor mijn zoon die een fervent trialsporter is. Hij neemt een tablet 's morgens een uur voor hij start en kan volle concentratie aan zijn sport beginnen. Hij vind het zeer goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter, wie 3 ziekenhuisopnames heeft ondergaan tussen 2 april 2014 en 17 oktober 2014, had veel energie verloren en na 10 dagen Energie Booster te hebben genomen voelde ze zich al meteen beter! Nog niet volledig in form, maar ze begint beter te worden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben tevreden over etixx energie booster guarana, ik ga 3 maal per week joggen, en kon tot voor kort mijn afstand niet boven de 3 km verhogen. sinds ik het product neem loop ik ondertussen het dubbele
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb het steeds volgens de voorschriften gebruikt, en inderdaad het resultaat is positief. Men moet inderdaad twee uren op voorhand innnemen om 100% effekt te hebben

Energy booster kopen

Je kan Energy booster van het merk Etixx, geproduceerd door TEAM ETIXX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Welzijn & Gezondheid > Sport
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor sportinspanningen
Vitamines & Voedingssupplementen > Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen