€ 44,99
€ 33,29
Bespaar 26% (€ 11,70)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Etixx Carnitine 1000

Tijdens langeduurinspanningen aan lage intensiteit zijn vetteneen belangrijke brandstof. Wanneer de intensiteit verhoogt, wordt glycogeen steeds belangrijker. Wanneer een duursporter langer vet kan gebruiken als brandstof, zal het langer duren voor alle suikers opgebruikt zijn. Vetten, afgebroken in vetzuren, komen in de mitochondriën, de energiecentrales van de spiercellen, door middel van carnitine.

Etixx Carnitine 1000 bevat niacine (vitamine B3) om de energieproductie in het lichaam – perfect voor langdurige inspanningen – te ondersteunen. Vitamine B6 in Etixx Carnitine 1000 draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Voor wie kan Etixx Carnitine 1000 voordelig zijn?

Carnitine heeft een positief effect voor duursporters die inspanningen uitvoeren aan lage en matige intensiteit (lopen, fietsen, triatlon ...). Carnitine kan ook nuttig zijn na krachttraining.

Indicatie

 • Meer energie uit vetten, sparen van glycogeen- Vermindert de opbouw van melkzuur
 • Ondersteuning gewichtscontrole (preventie toename vetmassa)
 • Verbetert spierherstel na krachttraining

Gebruik van Etixx Carnitine 1000

1 tot tabletten per dag of volgens voorschrift

Ingrediënten Etixx Carnitine 1000

L-carnitinetartraat – Vulstoffen: Cellulose, Hydroxypropylcellulose – Glansmiddel: Magnesiumstearaat – Antiklontermiddel: Siliciumdioxide – Nicotinamide – Pyridoxine HCl

€ 44,99
€ 33,29

Laatste reviews en ervaringen met Etixx carnitine 1000

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  etixx carnitine werkt efficiënt! de prijs/kwaliteit van het product is zeer goed. in vergelijking let andere merken een puur en zeer goed werkend product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik carnitine samen met q10 om energie te krijgen en omdat de combinatie veroudering zou tegengaan. Ik denk dat het een van de hoogst gedoseerde tabletten op de markt is, dus gemakkelijk in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zorgt voor goede evenwichtige voedsel opname, neem aan vetverbranding. Waardoor ook een goede stoelgang is verzekerd. Mijn gewicht werd dus ook iets gereduceerd.

Etixx Carnitine 1000 kopen

Je kan Etixx Carnitine 1000 van het merk Etixx, geproduceerd door CERES PHARMA OTC 1 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Altijd gratis levering of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Supplementen