€ 19,99
€ 14,19
Bespaar 29% (€ 5,80)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Etixx Energie Booster Guarana

Tijdens zware trainingsperiodes of wedstrijden is het belangrijk dat sporters gedurende een lange tijd op niveau kunnen presteren. De druk op hun lichaam is dan zo groot dat extra supplementen welkom zijn. Etixx Energy Boost is geschikt voor wie te maken heeft met vermoeidheid, uitputting en energiegebrek, zonder dat daar medische redenen voor zijn.

Etixx Energy Boost bevat natuurlijke cafeïne uit de guaranabes, die geleidelijk in het lichaam wordt opgenomen en een positief effect heeft op de alertheid en concentratie gedurende een langere periode. In lijn hiermee bevat het supplement ook ginseng, een plant die het lichaam weerstand helpt opbouwen tegen stressoren en vermoeidheid helpt tegengaan.

Etixx Energy Boost is samengesteld uit tal van vitaminen (vit. B2, vit. C, foliumzuur) en mineralen (magnesium, zink, selenium). Het bevat eveneens lysine (aminozuur), co-enzym Q10, guarana, ginseng, zwartepeperextract, groenekoffie-extract en ATP (adenosinetrifosfaat). Sommige van deze vitaminen en mineralen helpen met de energieproductie en het energiemetabolisme, terwijl andere een positief effect hebben op de alertheid en de vermindering van vermoeidheid. Etixx Energy Boost is daarom een ideaal supplement voor een prestatiegerichte atleet.

Voor wie kan Etixx Energy Boost voordelig zijn?

Etixx Energy Boost is een supplement geschikt voor alle sporters: explosieve sporters, duursporters en teamsporters. Het supplement is zeker aan te raden in zware trainingsperiodes die veel van een atleet eisen, en tijdens periodes van vermoeidheid, uitputting en verhoogd energiegebruik.

Indicatie

 • Bevat natuurlijke cafeïne uit de guaranabes voor betere alertheid en concentratie
 • Bevat ginseng die zorgt voor een energieboost
 • Bevat vit. B2, vit. C en magnesium die bijdragen aan het normaal energiemetabolisme
 • Tonicum zonder suiker

Gebruik van Etixx Energie Booster Guarana

4 tabletten per dag of volgens voorschrift

Ingrediënten Etixx Energie Booster Guarana

Vulstoffen: microkristallijne cellulose, calciumfosfaten, hydroxypropylmethylcellulose, talk, hydroxypropylcellulose - Magnesiumbisglycinaat - L-lysinemonohydrochloride - Guarana zaadextract (Paullinia cupana) (6,6%) - L-Ascorbinezuur - Groene koffieboonextract (Coffea robusta) - Co-enzym Q10 - Zinkbisglycinaat - Siberische Ginseng wortelextract (Eleutherococcus senticosus) (1,6%) - Ginseng wortelextract (Panax ginseng) (1,6%) - Kleurstof: titaandioxide - ATP dinatriumzout - Verstevigingsmiddel: magnesiumzouten van vetzuren   middellange keten triglyceriden  - Antiklontermiddel: siliciumdioxide - Melkzuur - L-selenomethionine - Zwarte peperbesextract (Piper Nigrum) - Riboflavine - Glansmiddel: glycerol - Pteroylmonoglutaminezuur .

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.

Dit product is een voedingssupplement.
 
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 
€ 19,99
€ 14,19

Laatste reviews en ervaringen met Etixx energie booster guarana

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn partner en ik hebben samen gebouwd. Na een periode vol stress en hard werken is hij opnieuw gestart met sporten en helpen deze vitaminen hem de nodige energie te geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor sporters of andere personen die een boost nodig hebben... Gemakkelijk te slikken. Ideaal om een boost te geven... Binnen de tijd geleverd en in een goede, veilige verpakking.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze tabletten gekocht omdat ik een fervent sporter ben en graag nog eens extra presteer bij wedstrijden. Door inname van twee tabletten voel ik mij veel energieker voor een wedstrijd, of dit puur psychologisch is of niet kan ik u wel niet zeggen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  2 pilletjes voor de inspanning zijn genoeg om direct allert te zijn, niet direct een boostgevoel maar toch puik gepresteerd, wat toch wel de bedoeling is om op een natuurlijke manier een oopstoot te krijgen. Achteraf(na 2 uur) geen effect meer gehad zodus voor een halve marathon effectief.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  omdat ik cvs heb maar toch nog enkele uren per dag ga werken heb ik dit product gekozen omdat er toch nog eens een dipje voordoet. het geeft dus wel degelijke een boost en voor mij is vooral de mentale boost belangrijk. je bent terug alerter en je hebt meer concentratie

Etixx Energie Booster Guarana kopen

Je kan Etixx Energie Booster Guarana van het merk Etixx, geproduceerd door CERES PHARMA OTC 1 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Welzijn & Gezondheid > Sport
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor sportinspanningen
Vitamines & Voedingssupplementen > Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen