€ 24,95
€ 22,46
Bespaar 10% (€ 2,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Efamol PMP

Efamol PMP is een krachtige formule van zuivere teunisbloemolie (rijk aan GLA, Gamma Linolenic Acid), aangevuld met specifieke vitamines en mineralen, die een normale menstruatie bevorderen.

Vitamine B6, vitamine C en zink zijn toegevoegd voor het behoud van een goede lichaamsbalans. Net als magnesium hebben zij een goede invloed op de omzetting van linolzuur in GLA dat een belangrijke rol speelt bij de menstruatiecyclus. Bovendien heeft GLA een vitaliserende invloed en beschermt het de huid tegen veroudering, waardoor deze er jeugdig, glad en stralend blijft uitzien. Vitamine C en E en het mineraal zink zijn krachtige anti-oxidanten en ondersteunen het immuunsysteem. Biotine is goed voor huid en haar en niacine geeft meer energie. Alles in één capsule!

 • Voor het behoud van een optimaal comfort tijdens en rond de maandstonden
 • Bevat een hoge concentratie aan GLA dat een belangrijke rol speelt bij de menstruatie
 • Beschermt tegen huidveroudering, zodat de huid er jeugdig, glad en stralend blijft uitzien

Zuivere teunisbloemolie
Niet alleen de kwantiteit GLA is belangrijk, maar ook de kwaliteit. Met Efamol PMP wordt in beide voorzien. In de zaden van de teunisbloem bevindt zich de olie die het belangrijke omega-6-vetzuur GLA bevat.

Efamol heeft een speciale manier ontwikkeld om deze olie uit teunisbloemzaden te extraheren bij een lage temperatuur. Dit resulteert in een zuivere olie met een gouden kleur, die geen chemische bewerking meer nodig heeft. Hierdoor blijft de biologische activiteit van het GLA behouden, in een vorm die goed door het lichaam kan worden opgenomen en gebruikt.

Indicatie

 • Verbetert de maandelijkse ongemakken van de vrouw tijdens de maandstonden
 • Bij prikkelbare gevoelens en wisselende stemmingen rondom de menstruatie  

Gebruik van Efamol PMP

1x daags 2 capsules tijdens een maaltijd met wat water innemen en doorslikken. U kunt op iedere dag van de maand starten en het middel gedurende de gehele maand innemen. De dagelijks aangegeven portie niet overschrijden.

Ingrediënten Efamol PMP

VoedingswaardePer aanbevolen dagdosering
(2 capsules)
Energie52 kj / 13 kcal
Eiwitten0,3 g
Koolhydraten0,1 g
Vetten (teunisbloemolie)1,2 g
waarvan:
- verzadigd

0,2 g
- enkelvoudig onverzadigd0,1 g
- meervoudig onverzadigd (omega-6-vetzuren)0,9 g
   waarvan:
   - GLA

120 mg
   - LA680 mg
Vitamine B313,5 mg
Vitamine B64,5 mg
Vitamine C60 mg
Vitamine H112 µg
Vitamine E20 mg
Magnesium (magnesiumoxide)100 mg
Zink (zinkgluconaat)8 mg

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Efamol PMP 90 capsules
€ 24,95
€ 22,46
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Efamol pmp

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan al jaren niet zonder efamol pmp. Het helpt tegen de menstruatiepijn..en vooral de vermoeidheid maar vooral tegen mijn chagrijnige, gevoelige buien in de week voor ik ongesteld moet worden. Nu al jaren geen last meer van gelukkig! Heb tussendoor nog andere..wat minder dure alternatieven geprobeerd..maar dit is het enige middel dat helpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben dit middel beginnen nemen na contact met de a-vogel consulente omdat mijn menstruatie zeer onregelmatig was en soms uitbleef, terwijl ik vroeger heel regelmatig was maar door te streng te diëten en sporten zijn de hormonen wat uit balans geraakt. Mijn dokter wilde me medicijnen voorschrijven maar dat zag ik niet zitten. Ik neem efamol nu zo een 3-tal weken in en hoop dat mijn menstruatie vlug terug op gang komt en regelmatig blijft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een heel goed produkt, ik gebruik het al maanden en ik zou het ook aan anderen zeker aanraden. Daar geef ik deze prachtige score aan voor dit PMP !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn cyclus is van 40 dagen naar 29 dagen gegaan na slechts 1 maand. Het verschil met voor de capsules is dus vrij snel te merken. De capsules zijn wel vrij groot en zijn zonder water niet in te nemen.

Efamol PMP kopen

Je kan Efamol PMP van het merk Efamol, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Huid
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menstruatieklachten