€ 24,95
€ 22,46
Bespaar 10% (€ 2,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Efamol Omega 3 Forte

Goed voor de normale werking van het hart, het gezichtsvermogen en de hersenfunctie.

Efamol Omega Forte bevat krachtig geconcentreerde omega 3 vetzuren. Omdat Efamol Omega Forte een geconcentreerde bron van omega 3 vetzuren EPA en DHA is volstaan twee capsules per dag om optimaal van de werking te genieten.

Omega 3: wat is het?
Omega 3 vetzuren zijn essentiële vetzuren die niet door het lichaam worden aangemaakt en dus met de voeding moeten ingenomen worden. Ze zijn erg belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. De vetzuren EPA en DHA hebben een gunstige invloed op de normale werking van het hart. Omega -3 vetzuren zitten in visolie, lijnzaadolie, groene groenten en noten. Efamol Omega Forte capsules met geconcentreerde visolie met EPA en DHA in de juiste verhouding helpen bovendien ook bij het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen en een normale hersenfunctie.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
 • Goed voor de normale werking van het hart
 • Goed voor een normale hersenfunctie
 • Voor een normaal gezichtsvermogen

Visolie: zuivere producten
Efamol gebruikt voor de Omega Forte uitsluitend speciaal geselecteerde vissoorten, vrij van PCB’s die in zeeën voorkomen. Verder bevatten de capsules geen suiker, gluten, tarwe, gist, van melk afgeleide stoffen, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen

Gebruik van Efamol Omega 3 Forte

1 x per dag 2 capsules tijdens de maaltijd met wat water innemen.

Ingrediënten Efamol Omega 3 Forte

Visolie 69,2%
afkomstig van tonijn (230mg EPA en 90mg DHA)
Vit. E 5mg

Efamol Omega 3 Forte 90 capsules
€ 24,95
€ 22,46
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Efamol omega 3 forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Waardevolle omega 3, gemakkelijk te gebruiken. Dit is belangrijk voor de gezondheid, aangezien dit enkel via de voeding kan ingenomen worden.Werkelijk een luxe.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit product verhoogt de concentratie en is geschikt voor kinderen met ADHD,ik gebruik dit al een paar maand voor mijn zoon en hij is kunnen stoppen met rilatine.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik Efamol omega forte al zeker 10 jaar en ben zeer tevreden van dit product, ik vind het een zeer goed voedingssupplement en neem regelmatig een kuur
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit voor mezelf en mijn kindjes. Handige verpakking. Moeilijk om te vergelijken met andere producten, aangezien de effecten niet direct voelbaar zijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik hoef slechts 2 capsules per dag in te nemen. Ik neem ze 's morgens bij de yoghurt en zo gaan ze goed binnen. Dat het er slechts 2 zijn is een pluspunt, zo hoef ik er niet de ganse dag aan te denken in tegenstelling tot bvb 6 capsules.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voedingssuplement om heel wat tekorten aan te vullen. Het is natuurlijk belangrijk gevarieerd te eten maar ook dit aan te vullen met bepaalde essentiële vetzuren.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het product zelf vind ik ok. Ik verteer het gemakkelijk en nadien heb ik geen vissmaak. De verpakking daarentegen kreeg ik zelf niet open. Ook mijn man kreeg de verpakking maar met moeite open. Misschien is dit toevallig bij mijn potje en is dit niet zo bij de andere potjes?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Functioneert zonder bijwerkingen. Zoals aangegeven op de verpakking helpt dit om mijn cholesterol te verlagen, zondr daarvoor medicamenten te hoeven nemen.

Efamol Omega 3 Forte kopen

Je kan Efamol Omega 3 Forte van het merk Efamol, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie