€ 32,50
€ 29,25
Bespaar 10% (€ 3,25)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Dynatonic Energy+ 120 capsules

Omschrijving van Dynatonic Energy+

Om het energetisch evenwicht te handhaven en onze vitaliteit te stimuleren, hebben we vitaminen, mineralen en aminozuren nodig die onze cellen kunnen activeren en onze vitaliteit kunnen stimuleren. 
Magnesium is een mineraal dat van zeer groot belang is voor onze gezondheid. In ons organisme speelt magnesium een essentiële rol in meer dan 300 enzymatische reacties waaronder in het energie-metabolisme. Magnesium is ook een essentieel element voor de eiwitsynthese, de botontwikkeling en het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. 
Vitamine B6 en vitamine C dragen bij tot de goede werking van de energiestofwisseling, ze helpen vermoeidheid te verminderen en nemen deel aan de normale werking van het immuunsysteem. Bovendien draagt vitamine C bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Taurine is een organisch zwavelhoudend zuur. 
Taurine wordt door het menselijk lichaam aangemaakt maar er kunnen bepaalde situaties zijn waar de eigen aanmaak verminderd is. 
Citrulline en arginine zijn aminozuren. 
Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het bloed en in de spieren. Het is een bouwsteen van verschillende eiwitten. 
Panax ginseng extract en Ilex paraguariensis (Maté) dragen bij tot de verbetering van de fysieke en mentale prestaties en tot het verminderen van vermoeidheid. Het Paullinia cupana (guarana) extract draagt bij tot de verbetering van de mentale prestaties.

Indicatie

DYNATONIC energy+ helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen dankzij vitamine C, B6 en magnesium.
DYNATONIC energy+ ondersteunt de fysieke en intellectuele energie dankzij guarana en ginseng.

Gebruik van Dynatonic Energy+

De aanbevolen dosering is 4 capsules per dag, gedurende de eerste week, bij voorkeur 2 capsules ’s morgens tijdens het ontbijt en 2 capsules ’s middags bij de maaltijd. Daarna 2 capsules ’s morgens bij het ontbijt. De DYNATONIC energy+ kuur duurt 2 à 3 maanden. Ze kan worden hervat telkens men er nood aan heeft. Orale inname.

Ingrediënten Dynatonic Energy+

Magnesium bisglycinaat; Vulstof (Microkristallijn cellulose); Extract van ginsengwortel (Panax ginseng); Extract van guaranazaden (Paullinia cupana); L-arginine waterstofchloride; L-citrulline; L-glutamine; L-taurine; Poeder van matébladeren (Ilex paraguariensis); Ascorbinezuur (vit. C); Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide; Magnesiumstearaat); Vulstof (Tricalciumfosfaat); Pyridoxinehydrochloride (vit. B6); Gelule: Hydroxypropylmethylcellulose, Kleurstof (Titaandioxide)

INGREDIENTEN PER 4 CAPSULES : 
Vitaminen 
Vitamine C 150 (%*) 120 mg 
Vitamine B6 100 (%*) 1,4 mg 
Aminozuren 
L-Arginine HCl 180 mg 
L-Glutamine 180 mg 
L-Citrulline 180 mg 
Taurine 180 mg 
Mineralen 
Magnesium 30 (%*) 112,5 mg (onder vorm van bisglycinaat) Planten 
Extr. Paullinia cupana (zaad) 180 mg 
Extr. Panax ginseng (radix) 180 mg 
Ilex paraguariensis (folia) 140 mg 
Cafeïne (uit guarana en maté) 40,0 mg

Waarschuwing

Buiten het bereik van kinderen houden. Te bewaren op een droge en koele plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. DYNATONIC energy+ is geen geneesmiddel, toch dienen personen met ernstig nierlijden vooraf hun geneesheer te raadplegen. DYNATONIC energy+ bevat cafeïne. Niet aanbevolen bij kinderen en zwangere vrouwen.
Dynatonic Energy+ 120 capsules
€ 32,50
€ 29,25
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Dynatonic energy+

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Nam op advies van mijn arts als was het gevoel voortdurend moe. Het innemen van 2 tabletten in de ochtend en voel echt het verschil. Ik denk dat het beter is om enkele maanden te nemen voor het echte effect.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Onontbeerlijk extraatje voor hardwerkende en weinigslapende studenten. Kan bij aanvang wat zwaar op de maag liggen, maar dit gevoelen verdwijnt na een paar dagen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je in het voorjaar wat moe bent of een dipje hebt dan neem ik een tijdjedynatonic energy waardoor je je fitter voelt en alles kan zonder grote onspanningen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  voelbaar effect, ik gebruik het telkens van de herfstperiode tot de lenteperiode, wanneer je na de zomer weer begint heb je voelbaar effect, een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product! Dit is het eerste supplement dat echt doet wat het beloofd! Je krijgt onmiddellijk energie zowel fysiek als mentaal. Wel niet na de middag innemen anders sleaap je niet...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem dit al enige jaren en ben er wel tevreden over eindelijk farmaline ondekt,daar is het product 10 procent goedkoper want is redelijk duur bij langdurig gebruik
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij het nemen van Dynatonic moet je toch een aantal dagen wachten vooraleer je resultaat voelt. Maar langzaam wordt de energie opgebouwd en de vermoeidheid wordt steeds minder. Na 2 weken is er een zeer duidelijk verschil.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Na Dynatonic multivitamine nu eens Dynatonic Energy geprobeerd tegen de vermoeidheid. Voorlopig nog niet zo'n denderend resultaat maar neem ze nog maar een week of twee. Nog even afwachten dus want er wordt een kuur van twee tot drie maand aanbevolen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitamine probeer ik voor het eerst, maar ik voel nu reeds dat ik echt wel meer energie krijg waardoor ik mijn job perfect kan uitvoeren ondanks de late uren en combinatie met mijn huishouden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  hiervan worden wij fit, we blijven ons fruit en groenten nemen zoals altijd maar in het voorjaar en najaar nemen we 3 maanden dynatonic en je energie wordt beter!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijke inname, geeft me toch extra vitaliteit. Regelmatig een kuurtje doen kan geen kwaad, en ik voel me er erg goed bij . Misschien iets duurder maar weloverwogen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Na onderzoek in bloed is gebleken dat ik aan tekorten kom. Ik neem deze voedingssupplementen waardoor ik me vitaler voel, minder moe en futloos. Ze doen soms hun werk, ik merk een klein verschil met hoe ik daarvoor was. Moest mij van dag tot dag voortslepen en nu is dat minder.

Dynatonic Energy+ kopen

Je kan Dynatonic Energy+ van het merk Takeda, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Energieboost of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties