Dynatonic Energy+ 60 capsules

€ 19,90
€ 17,91
Bespaar 10% (€ 1,99)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Dynatonic Energy+ 60 capsules

Omschrijving van Dynatonic Energy+

Om het energetisch evenwicht te handhaven en onze vitaliteit te stimuleren, hebben we vitaminen, mineralen en aminozuren nodig die onze cellen kunnen activeren en onze vitaliteit kunnen stimuleren.
Magnesium is een mineraal dat van zeer groot belang is voor onze gezondheid. In ons organisme speelt magnesium een essentiële rol in meer dan 300 enzymatische reacties waaronder in het energie-metabolisme. Magnesium is ook een essentieel element voor de eiwitsynthese, de botontwikkeling en het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid.
Vitamine B6 en vitamine C dragen bij tot de goede werking van de energiestofwisseling, ze helpen vermoeidheid te verminderen en nemen deel aan de normale werking van het immuunsysteem. Bovendien draagt vitamine C bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Taurine is een organisch zwavelhoudend zuur.
Taurine wordt door het menselijk lichaam aangemaakt maar er kunnen bepaalde situaties zijn waar de eigen aanmaak verminderd is.
Citrulline en arginine zijn aminozuren.
Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het bloed en in de spieren. Het is een bouwsteen van verschillende eiwitten.
Panax ginseng extract en Ilex paraguariensis (Maté) dragen bij tot de verbetering van de fysieke en mentale prestaties en tot het verminderen van vermoeidheid. Het Paullinia cupana (guarana) extract draagt bij tot de verbetering van de mentale prestaties.

Indicatie

DYNATONIC energy+ helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen dankzij vitamine C, B6 en magnesium.
DYNATONIC energy+ ondersteunt de fysieke en intellectuele energie dankzij guarana en ginseng.

Gebruik van Dynatonic Energy+

De aanbevolen dosering is 4 capsules per dag, gedurende de eerste week, bij voorkeur 2 capsules ’s morgens tijdens het ontbijt en 2 capsules ’s middags bij de maaltijd. Daarna 2 capsules ’s morgens bij het ontbijt. De DYNATONIC energy+ kuur duurt 2 à 3 maanden. Ze kan worden hervat telkens men er nood aan heeft. Orale inname.

Ingrediënten Dynatonic Energy+

Magnesium bisglycinaat; Vulstof (Microkristallijn cellulose); Extract van ginsengwortel (Panax ginseng); Extract van guaranazaden (Paullinia cupana); L-arginine waterstofchloride; L-citrulline; L-glutamine; L-taurine; Poeder van matébladeren (Ilex paraguariensis); Ascorbinezuur (vit. C); Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide; Magnesiumstearaat); Vulstof (Tricalciumfosfaat); Pyridoxinehydrochloride (vit. B6); Gelule: Hydroxypropylmethylcellulose, Kleurstof (Titaandioxide)

INGREDIENTEN PER 4 CAPSULES :
Vitaminen
Vitamine C 150 (%*) 120 mg
Vitamine B6 100 (%*) 1,4 mg
Aminozuren
L-Arginine HCl 180 mg
L-Glutamine 180 mg
L-Citrulline 180 mg
Taurine 180 mg
Mineralen
Magnesium 30 (%*) 112,5 mg (onder vorm van bisglycinaat) Planten
Extr. Paullinia cupana (zaad) 180 mg
Extr. Panax ginseng (radix) 180 mg
Ilex paraguariensis (folia) 140 mg
Cafeïne (uit guarana en maté) 40,0 mg

Waarschuwing

Buiten het bereik van kinderen houden. Te bewaren op een droge en koele plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. DYNATONIC energy+ is geen geneesmiddel, toch dienen personen met ernstig nierlijden vooraf hun geneesheer te raadplegen. DYNATONIC energy+ bevat cafeïne. Niet aanbevolen bij kinderen en zwangere vrouwen.
Dynatonic Energy+ 60 capsules
€ 19,90
€ 17,91
Product niet verkrijgbaar

Dynatonic Energy+ kopen

Je kan Dynatonic Energy+ van het merk Takeda, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties