€ 23,50
€ 21,15
Bespaar 10% (€ 2,35)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Dynatonic

Vitaminen zijn stoffen met een katalyserende werking. Zij regelen het verloop van de stofwisseling (metabolisme) – het samenspel van anabolisme en katabolisme – die de konstante uitwisseling van stoffen tussen de cellen en de eigenlijke voedende bestanddelen mogelijk maakt.
Magnesiumorotaat: versterkt het celmetabolisme
Vit. E: bevordert de celactiviteit, het is een anti-oxydant die het zuurstofverbruik regelt. Zo wordt de levensduur van de cellen verlengd en de vorming van toxische stoffen voorkomen die de cellen kunnen aantasten
Magnesiumaspartaat: neemt vermoeidheid weg Vitamines B1, B2, B6 en B12: vergroten de energiereserves en bestrijden vermoeidheid
Vitamine C: verhoogt de weerstand.
Dynatonic wordt aanbevolen bij fysieke en geestelijke loomheid, stress, afnemend dynamisme, verminderde vitaliteit. Het is aangewezen voor sportlui: het verbetert het zuurstofverbruik en verhoogt het prestatievermogen.

Indicatie

Fysiek en mentaal weer volop actief

Gebruik van Dynatonic

Twee capsules na het ontbijt (in twee capsules zitten hoeveelheden die beantwoorden aan de maximum hoeveelheden vitamines toegelaten in het NUT-KB om als voedingssupplement op de markt te mogen komen; wat magnesium betreft is er 18% van de maximumhoeveelheid aanwezig per twee capsules). De geneesheer mag uiteraard grotere dosissen voorschrijven, maar de verpakking moet verplicht de dagdosis volgens het KB vermelden.

Dynatonic 120 capsules
€ 23,50
€ 21,15
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Dynatonic

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit product al langer en het voldoet aan mijn verwachting dus tot hier toe blijf ik die gebruiken. En denk dat nog lang te blijven doen. Dank u
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter was steeds zeer vermoeid tijdens de examens. Concentreren was moeilijk. Dynatonic geeft haar zeer snel de nodige energie. De examens verlopen prima en ze heeft haar goed humeur teruggevonden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Door regelmatige inname van Dynatonic is de vermoeidheid minder, het zorgt er voor dat ik genoeg energie heb om de dagen niet slepend door te brengen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over de dynatonic capsules. Ik gebruik ze op regelmatige basis als voedingssupplement. Ook mijn (bejaarde moeder) neemt dagelijks een capsule dynatonic.

Dynatonic kopen

Je kan Dynatonic van het merk Takeda, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties