€ 11,95
€ 10,76
(€ 7,17 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,19)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Davitamon Junior Siroop

Met Davitamon Junior krijgt je kind de extra’s die het nodig heeft om gezond op te groeien dankzij o.a. vitamine D, noodzakelijk voor de normale groei en ontwikkeling van de botten. De handige anti-lek en doseerknop maken het gebruik heel eenvoudig. Bovendien heeft de siroop een lekkere smaak en bevat ze geen bewaarmiddelen.  

Indicatie

Een vloeibaar voedingssupplement met alle nodige vitamines voor groei en sterke botten.

Gebruik van Davitamon Junior Siroop

Voor kinderen vanaf 1 jaar: 1 koffielepel (5ml) per dag. Inname bij voorkeur vóór de maaltijd. De fles schudden vóór gebruik. De siroop kan met voeding of drank vermengd worden. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden.

Ingrediënten Davitamon Junior Siroop

SUCROSE, VITAMINES [C (ASCORBINEZUUR), B3 (NICOTINAMIDE), E (DL-ALPHA-TOCOFEROLACETAAT), B5 (CALCIUMPANTOTHENAAT), A (RETINYLACETAAT, ZONNEBLOEMOLIE), B2 (RIBOFLAVINE NATRIUMFOSFAAT), B6 (PYRIDOXINE HCL), B1 (THIAMINE HCL ),  D (CHOLECALCIFEROL, MIDDELLANGE KETEN TRIGLYCERIDEN, DL-ALPHA-TOCOFEROL), M (FOLIUMZUUR), K (FYTOMENADION), H (BIOTINE), B12 (CYANOCOBALAMINE)], ZUURTEREGELAAR (NATRIUMHYDROXIDE), EMULGATOR (POLYSORBAAT 80), WATER AD 100 ML.

Waarschuwing

- Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. 
- Buiten invloed van licht en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
- Na openen in de koelkast bewaren en verbruiken binnen de 30 dagen.
€ 11,95
€ 10,76
(€ 7,17 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Davitamon junior siroop

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    dit is een goed vitamine complex voor een klein kind. het heeft alle noodzakelijke vitaminen voor de groei en ontwikkeling van het kind. Bijkomend heeft het ook een aangename sinaasappelsmaak, die de kinderen aanspreekt. de siroop vorm is ook makkelijk om in te nemen. In het algemeen was het een goede aankoop en ben ik van plan om het opnieuw te kopen en het product bij anderen aan te raden.

Davitamon Junior Siroop kopen

Je kan Davitamon Junior Siroop van het merk Davitamon, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Davitamon junior of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Kinderen
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Vitaminen