€ 9,50
€ 8,55
(€ 34,20 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,95)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Davitamon D Aquosum

Vitamine D zorgt ervoor dat het lichaam voldoende calcium uit het voedsel kan opnemen. Calcium is noodzakelijk voor een gezonde ontwikkeling van een stevig beendergestel en het gebit. Het is daarom van groot belang dat kinderen in de groei voldoende vitamine D krijgen. Onder invloed van directe zonnestraling maakt de huid vitamine D aan. Daarvoor is echter voldoende zon nodig en dat is in ons land niet het geval. Bovendien is voeding een te beperkte tweede bron van vitamine D zodat kinderen hierdoor te weinig vitamine D krijgen. Vitamine D is alhoewel vetoplosbaar, bij davitomon D aquosum in water gedispergeerd door een speciaal procédé. De druppels van davitomon D3 aquosum zijn daardoor ook geschikt voor kinderen met problemen bij opname van vetachtige stoffen.

Gebruik van Davitamon D Aquosum

4 druppels per dag op een lepeltje te vermengen met de voeding of drank.

Ingrediënten Davitamon D Aquosum

water, saccarose, emulgeermiddel: polysorbaat, glycerol, stabilisatoren: kaliumdiwaterstoffosfaat, natriummonowaterstoffosfaat, middellange keten glyceriden, conserveermiddelen: metylparahydroxybenzoaat, propylparahydroxybenzoaat, aroma: anijsolie, antioxidanten: citroenzuur, tocoferol, propylgallaat, dinatriumedetaat, cholecalciferol.

Davitamon D Aquosum 25 ml
€ 9,50
€ 8,55
(€ 34,20 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Davitamon d aquosum

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien vitamine D-druppeltjes tot de leeftijd van 6 jaar dienen gegeven te worden vond ik het belangrijk dat deze een goede smaak hadden en daardoor niet geweigerd zouden worden. De anijssmaak valt hier alleszins echt in de smaak en z'n dagelijkse lepeltje wordt niet geweigerd. Fijn!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine D werd mij aangeraden door Kind & Gezin. Gemakkelijk in de fles melk of een ander drankje te doseren. Mijn kindjes zijn niet zo dol op de anijssmaak maar dat is persoonlijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Davitaminon D is in glass bottle with very Easy dosage system. The flavor of the liqide is good. The only one vitamins D which is accepted by our son.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Onze kleine meid krijgt deze druppels al van bij de geboorte. Dit werd aangeraden door de kinderarts. Goede smaak, anijs. Gemakkelijk te doseren - 4 druppels per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima extra vitamine voor mijn kleine princes. Makkelijk in gebruik. Gewoon de druppeltjes op haar tong laten vallen. Klein handig flesje om mee te nemen. En ze vindt het bovendien nog lekker ook.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voordeel: groter flesje waarvan de druppenteller goed werkt. Nadeel: anijssmaak (kindjes die kunnen weigeren, zullen deze ook weigeren als ze niet houden van anijs. Zelfs bij het vermengen in water (via fles of op lepeltje) wou ze niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze vitamine D druppels voor mijn kindje van 4 maand. op aanraden van de kinderarts te gebruiken tot een leeftijd van 6 jaar. wegens het weinig zon hier in Belgie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product kan je vanuit thuis online bestellen, is goedkoper dan in de winkel én wordt gratis aan huis geleverd. Alleen maar voordelen dus. Ik twijfel niet langer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen problemen gehad met Davitamon D Aquosum. Kindje drinkt zijn flesje volledig leeg - dus Davitamon is heel makkelijk om te mengen met melk. Zo toedienen (druppeltjes) is ook geen probleem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ze gebruikt deze vitaminen sinds haar geboorte en aangezien er hier in België geen zon is, heeft ze het nodig!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer makkelijk in gebruik, makkelijk te doseren, de druppels vallen sneller, aangename smaak, goede kwaliteit en niet duur vergeleken met andere vitamines.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Altijd een voordeligere prijs bij Farmaline. Voldoende vitamine D is vooral noodzakelijk gedurende de eerste jaartjes om rachitis te vermijden, de moedermelk is er relatief arm aan. Vitamine D, dat is de zon!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het zou handiger zijn mocht er in het doosje al een pipetje of spuitje zitten om deze druppels toe te dienen. Rechtstreeks toe dienen vanuit het flesje is niet handig. Te veel druppels gaan verloren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Davitamon D Aquasum is een handig en goed product. Je kan gemakkelijk de druppels op een lepeltje doen. Je kan zo de vitamine D gemakkelijk aan je kind geven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal als de kleine nog geen tabletjes kan slikken. Gewoon door het drinken en klaar. Makkelijk en snel toch dagelijks zijn portie vitamientjes. Super toch
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ok
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed, Ik koop deze product vanaf de geboorte van mijn dochter. Dit is aangeraad door Kind en Gezin. Met 20% korting heb ik dit eens genoeg genomen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een goede vervanger voor d-cure, het is handiger in gebruik en lekt niet zo fel. Dat de hoeveelheid groter is maakt niet zo veel uit, tegenwoordig raden ze aan om het hele eerste levensjaar d-vitamine te geven. Een aanrader dus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Toen mijn dochter nog uitsluitend borstvoeding kreeg, moest ik dit met een klein lepeltje geven. Was helemaal geen probleem want blijkbaar heeft dit een, voor babietjes, lekkere smaak. Het druppeltellertje is ook beter dan D-Cure: de druppeltjes komen vlotter en het flesje lekt niet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk in gebruik, hygiënisch. met een flesje komt men zeer lang toe. de druppelstjes kunnen ook gemakkelijk ingenomen worden door baby's en kleine kindjes.

Davitamon D Aquosum kopen

Je kan Davitamon D Aquosum van het merk Davitamon, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Vitamine D