€ 29,90
€ 24,82
Bespaar 17% (€ 5,08)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cholemix Plus

Cholemix Plus van Pharmanutrics is een uniek en hoog gedoseerd complex met rode rijst gist (350 mg) , groene thee extract (50 mg) en kaneel (25 mg) per tablet en heeft daardoor een gunstige werking op de cholesterolspiegels in ons lichaam.

Rode gist rijst ontstaat door fermentatie van rijst door het gist Monascus purpureus waardoor de rijst een donkerrode kleur krijgt en er kenmerkende stoffen ontstaan. Eén van de actieve bestanddelen is monacolin K. In vele studies is aangetoond dat rode rijst gist het totaal cholesterol, het ldl-C en het triglyceridehalte verlaagt.

Kaneel heeft een gunstige werking op de bloedsuikerspiegel en cholestrol niveau. De cinnamaldehyde in kaneel verbetert de werking van insulinereceptoren in vet- en spiercellen.

Sporters kunnen profiteren van kaneel: Door het gebruik van kaneel worden in de spiercel meer anabole eiwitten aangemaakt waardoor de cel met dezelfde hoeveelheid insuline meer glucose opneemt, hetgeen meer energie oplevert.

Groene thee verlaagt het totaal gehalte aan cholesterol en resulteert in een beter cholesterolprofiel, wat wil zeggen dat de verhouding tussen LDL-cholesterol en HDL-cholesterol gunstiger wordt. Kan in combinatie met Q10 forte genomen worden.

Indicatie

Draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Gebruik van Cholemix Plus

2 tot 3 tabletten voor het slapen
€ 29,90
€ 24,82

Cholemix Plus kopen

Je kan Cholemix Plus van het merk PharmaNutrics, geproduceerd door PHARMANUTRICS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist