€ 28,95
€ 26,06
Bespaar 10% (€ 2,89)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Centrum Select 50+ Advanced + 30 Tab. Gratis

Centrum Select 50+ is een voedingssupplement voor volwassenen vanaf 50 jaar.Centrum Select 50+ heeft een uitgebalanceerde formule multivitaminen en multimineralen

Centrum Select 50+: vitaal ouder worden Als 50-plusser verandert je leefstijl en daarmee verandert ook je behoefte aan dagelijkse vitaminen en mineralen. Centrum Select 50+ is daar speciaal op afgestemd. Met alle vitaminen, mineralen en luteïne die van belang zijn om dagelijks goed te blijven functioneren. Als aanvulling op je dagelijkse voeding helpt Centrum Select 50+ je vitaal te blijven en een gezonde levensstijl te behouden, ook als je de 50 jaar gepasseerd bent. Centrum Select 50+ draagt niet alleen bij aan een goede weerstand en extra vitaliteit, maar ook aan sterke botten en goede ogen. Het is een uitgebalanceerde samenstelling van 13 vitaminen en 11 mineralen.

Gebruik van Centrum Select 50+ Advanced + 30 Tab. Gratis

1 per dag bij voorkeur 's morgens bij de maaltijd.

Ingrediënten Centrum Select 50+ Advanced + 30 Tab. Gratis

Een tablet Centrum Select 50+ bevat: - een verhoogde samenstelling B-vitaminen en ijzer ter ondersteuning van je energieniveau - antioidanten (vitamine E, seleen en zink) die goed zijn voor je weerstand - vitamine A ter ondersteuning van je ogen - calcium, vitamine D en K voor het behoud van sterke botten

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Centrum Select 50+ Advanced + 30 Tab. Gratis 130 tabletten
€ 28,95
€ 26,06
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Centrum select 50+ advanced + 30 tab. gratis

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Na enkele weken merk je reeds aan je huid dat dit prudukt zijn resultaat niet mist. Bovendien is het een van de weinige produkten die naar mijn ervaring goed verdraagbaar en verteerbaar zijn.

Centrum Select 50+ Advanced + 30 Tab. Gratis kopen

Je kan Centrum Select 50+ Advanced + 30 Tab. Gratis van het merk Centrum, geproduceerd door PFIZER SANTE FAMILIALE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen
50+ > Vitaminen > Multivitaminen