€ 16,70
€ 15,03
Bespaar 10% (€ 1,67)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Calx-Plus Chocolade

Calx-plus Chocolade zonder suiker.

Verrijkt met:
- Calcium
- Vitamine D
- Vitamine K

€ 16,70
€ 15,03

Laatste reviews en ervaringen met Calx-plus chocolade

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het was mijn gynaecoloog die mij adviseerde; zeer goede smaak van chocolade en aangenaam als karamel. Elke avond zorgen dat je je tanden goed poetsen.....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Calx-Plus Chocolade tebletten is een extra kalkaanvulling in geval van osteoporose. Is net een snoepje, heeft een lekkere chocoladesmaak, is individueel verpakt en is licht verteerbaar in tegenstelling tot andere kalkpreparaten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helemaal tevreden over dit product dat ik al kende omdat ik reeds 2 dozen had gekocht. Wat me trok naar Farmaline waren de zeer interessante en concurrerende prijzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  uitstekend product aangenaam van smaak en gemakkelijk in gebruik.Ik zou het iedereen aanbevelen zeker voor personen die weinig melkproducten nemen .Voor mij niets beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dokter heeft mij gezegd dat het belangrijk is voor een vrouw vanaf 50 jaar om dagelijks calcium te nemen. Ik wissel af : dag één vanillesmaak, dag 2 chocoladesmaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een zeer goede aanvulling als je wat op leeftijd bent, voel me er beter door, en is een goede versterker voor de broze botten, prijs kwaliteit top.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heerlijk tabletje zonder suiker om het calcium-gehalte op peil te houden. Ik neem ze in de vooravond en je hebt niet het gevoel dat je weer eens een pilletje moet slikken. Het smaakt als een snoepje en het komt de tekorten aanvullen van het calcium-tekort in je lichaam. Een aanrader ! Solange
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een voedingssupplement waarvoor je opstaat. Het smaakt heel lekker en ook de textuur is perfect in de mond. Het is eerder een snoepje. Ook de verpakking doet niet denken aan een voedingssupplement
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit calciumsupplement is zeer gemakkelijk in te nemen onder deze vorm.De tablet heeft ook een zeer lekkere smaak.Een hele verbetering tegenover de bruistabletten.Die gaven ook maaglast en constipatie wat met deze tabletten helemaal niet het geval is

Calx-Plus Chocolade kopen

Je kan Calx-Plus Chocolade van het merk Calx, geproduceerd door CALXX LABORATORIES , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Calcium