€ 13,50
€ 11,88
(€ 39,60 / kg)
Bespaar 12% (€ 1,62)

Omschrijving van Biotona Bio Hemp Proteïne

voor de keuken geperst. De cake die overblijft na het persen van de zaden levert na drogen en fijne vermaling een poeder op dat bijzonder veel proteïnen (tot 50%) bevat, alsook mineralen zoals calcium, ijzer en magnesium. Het 100% biologische en raw Biotona Hennep Proteïnepoeder wordt zonder gebruik van chemische stoffen en enkel via mechanische behandelingen uit hennepzaden verkregen. Het is een ideaal alternatief voor de sporter, bij proteïnerijke diëten, of voor iedereen die zoekt naar een plantaardige en volwaardig nutritionele bron van eiwitten. Biotona Bio Hennep Proteïnepoeder wordt gewonnen uit in Roemenië gekweekte hennepvarianten, speciaal bedoeld voor voeding.

Gebruik van Biotona Bio Hemp Proteïne

Voeg Biotona Bio Gepeld Hennepzaad toe aan uw smoothie of shake samen met andere superfoods of gebruik het (geroosterd) in uw soep/salade bij de lunch, in een pesto of simpelweg als gezond tussendoortje. Geeft uw bereidingen een aangename nootachtige toets en tegelijk een boost van proteïnen en fytonutriënten.

Ingrediënten Biotona Bio Hemp Proteïne

Hennep proteïnepoeder* (Cannabis sativa) (100%)

(*biologische teelt)

Waarschuwing

Koel, droog en in het donker bewaren.
Biotona Bio Hemp Proteïne 300 g poeder
€ 13,50
€ 11,88
(€ 39,60 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Biotona bio hemp proteïne

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Het Biotona Bio Hennep Proteïnepoeder is ook lekker in een shake, maar vooral lekkerder in een shake samen met het cacaopoeder van hetzelfde merk, namelijk Biotona.

Biotona Bio Hemp Proteïne kopen

Je kan Biotona Bio Hemp Proteïne van het merk Biotona, geproduceerd door KEYPHARM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods