€ 8,90
€ 8,01
Bespaar 10% (€ 0,89)

Omschrijving van Be-Life Natur-D 800

Vitaminen zijn stoffen die in kleine hoeveelheden onmisbaar zijn voor tal van stofwisselingsprocessen en die bijna niet door het lichaam aangemaakt worden.
We onderscheiden 2 grote groepen vitaminen, de vetoplosbare: Vitamine A, D, E en K en de wateroplosbare: vitamine B-groep, vitamine C en de bioflavonoiden.
Elke vitamine vervult één of meer specifieke functies, geen enkele kan de andere vervangen, en hun werking is synergetisch. Ze zijn essentieel voor het metabolisme van levende organismen. De dagelijkse behoeften aan vitaminen kan variëren, afhankelijk van het geschlacht van het individu, de leeftijd, de lichamilijke activiteit en de fysiologische toestand (zwangerschap, borstvoeding, sport, ouderen, herstellende,....)
Levenstijl en slechte eetgewoonten beïnvloeden behoeften aan vitaminen in sterke maten. Andere factoren, zoals vervuiling en gebrek aan zon verhogen onze vitaminetekorten.
Van nature uit zijn vitaminen kwetsbaar en hebben ze de neiging om tijdens het koken en in contact komen met zuurstof en licht af te breken. Daarom blijkt een aanvulling via voedingssupplementen adequaat.

Vitaminen zijn antioxidanten en dragen bij tot de ontgifting van het lichaam. Ze spelen een rol in het immuunsysteem, in herstel van DNA, in de aanmaak van energie en verbeteren onze capaciteit om met stress om te gaan. VItaminen hebben ook een hartbeschermde functie. Ze zijn onmisbaar voor de vertering van ons voedsel.
Daarnaast spelen vitaminen ook een belangrijke rol als cofactoren en als hulpstoffen bij aanmaak van andere stoffen in het lichaam.

Indicatie

Vitamine D3 draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem.
Gezonde botten.

Gebruik van Be-Life Natur-D 800

1 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Natur-D 800

Vitamine D3 natuurlijke : 20 mcg
Zonnebloemolie : 198 mcg
Be-Life Natur-D 800 100 capsules
€ 8,90
€ 8,01

Laatste reviews en ervaringen met Be-life natur-d 800

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Prima in te nemen. Mijn man had, ondanks dat hij veel buiten kwam (dagelijks enkele uren) toch een vitamine D tekort. Hij moest een hogere dosis nemen. Voor mezelf deze lagere dosis besteld.

Be-Life Natur-D 800 kopen

Je kan Be-Life Natur-D 800 van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life - Sterke beenderen of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D