€ 29,00
€ 26,10
Bespaar 10% (€ 2,90)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Enzyme Co-Q10 Vital

U hebt vast al gehoord over de gunstige eigenschappen van co-enzym Q10 in cosmetica en meer bepaald in antirimpelcrèmes, maar dat het ook bestaat als voedingssupplement. Co-enzym Q10 komt in het menselijk lichaam voor in de vorm van ubiquinone en het actievere ubiquinol. Dat laatste zit ook in Co-Q10 Vital. De olieachtige drager zorgt voor een optimale opname. Ubi betekent overal in het Latijn en dit co-enzym Q10 is dan ook werkzaam in het hele lichaam.

Indicatie

Ubiquinol 50 mg

Gebruik van Be-Life Enzyme Co-Q10 Vital

1 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Enzyme Co-Q10 Vital

Co-Enzyme Q10
(Kaneka QH/Ubiquinol) 50 mg
Koolzaadolie 280 mg
Be-Life Enzyme Co-Q10 Vital 60 capsules
€ 29,00
€ 26,10

Laatste reviews en ervaringen met Be-life enzyme co-q10 vital

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je cholesterolverlagers neemt is het aanbevolen om Co- Q10 bij te nemen omdat de statines de aanmaak van Q10 blokkeert. Tevens is het een uitstekend supplement voor de huid. Produkten van Be life zijn zoals altijd van uitstekende kwaliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Co-Q10 op aanraden van een orthomoleculaire arts. Goed voor het hart en het geeft me meer energie. Ik mag 2 x 50 mg nemen. Be-Life is prijs-kwaliteit heel goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zou aanraden eerst je bloed te laten prikken zodat je weet welke dosis je nodig hebt. Werkt nog beter in combinatie met (Acetyl) L Carnitine

Be-Life Enzyme Co-Q10 Vital kopen

Je kan Be-Life Enzyme Co-Q10 Vital van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life - Antioxidant of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10