€ 38,00
€ 34,20
Bespaar 10% (€ 3,80)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Biocyte Keratine Forte 1000mg

De Biocyte Keratine Forte 1000mg capsules helpen om het haar stevig, soepel en glanzend te houden met veel volume. Wanneer het haar het zwaar te verduren krijgt door de zon, zee, wind, ouderdom, styling producten, vervuiling, haarkleuringen etc, dan verliest het zeer snel haar gezonde glans en sterkte. Met een vitaminen en minerale complex van koper, zink en keratine wordt het haar hersteld en sterker gemaakt bij de groei. 
 • Onze haren bestaan voor 95% uit keratine, zodoende is een voldoende voorraad aan keratine bouwstoffen nodig om gezond en sterk haar te produceren.
 • Keratine bestaat uit 18 aminozuren die in optimale hoeveelheden aanwezig zijn in de Biocyte capsules voor een gegarandeerd gezondere haarvezel.
Helpt het haar stevig en soepel te houden. Volume en glans.

Deze belangrijke innovatie met dezelfde eigenschappen van natuurlijk haar: Keratine Forte is het eerste voedingssupplement op basis van zuivere keratine. Naast keratine bevatten de capsules het geheel van 18 aminozuren, natuurlijk aanwezig in het haar.

Keratine Forte maakt deel uit van een wetenschappelijke studie waarin een grote doeltreffendheid aangetoond werd vanaf een gebruik van 3 maanden. De haren zijn sterker en vallen minder uit. ze hernemen hun veerkracht, stevigheid, elasticiteit, volume en glans.

Indicatie

Een voedingssupplement voor fijn, broos of haar met minder volume dat herstelt nodig heeft.
 • Voor de mensen die hun haren sterker willen laten groeien en beschadiging willen voorkomen
 • Voor zijn die vol hoofdhaar willen hebben dat soepel aanvoelt en gezond is
 • Voor mensen met fijn en dof haar
 • Voor vrouwen die onlangs zijn bevallen
 • Voor mensen die een tijdje aan zee hebben verbleven

Gebruik van Biocyte Keratine Forte 1000mg

Neem 2 capsules per dag in tijdens de maaltijd met een groot glas water. Een kuur van 3 maanden is aangeraden omdat de haren langzaam groeien en tijd nodig hebben om een zichtbaar stevigere textuur te krijgen.

Ingrediënten Biocyte Keratine Forte 1000mg

Keratin, Zink, Vitamin B3, B5, B6 und B8, Kupfer Keratin 500 mg, Zinkoxid (15 mg Zink Element, 150% RDA) Anti-Trennmittel: Magnesiumstearat, 18 mg Vitamin B3 (112,5% RDA) Vitamin B5 13,68 mg (228 % RDA), Kupfersulfat (einschließlich Element Kupfer 1,65 mg oder 165% RDA), Vitamin B6 2 mg (143% RDA) Vitamin B8 300 mcg (600% RDA) Kapsel: Gelatine, Farbe: naturliches Chlorophyll

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 38,00
€ 34,20

Laatste reviews en ervaringen met Biocyte Keratine Forte 1000mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed als product. Ik heb kleine hergroeiende haren en mijn haar is iets voller. Het is noodzakelijk om een kuur van minimaal drie maanden te maken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Biocyte Keratine Forte 1000mg kopen

Je kan Biocyte Keratine Forte 1000mg van het merk Biocyte, geproduceerd door PLAY-OFF , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biocyte Promo of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen