€ 7,60
€ 6,84
(€ 34,20 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,76)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Biocure Vitamines D3 Kids Druppels 20 ml

Omschrijving van Biocure Vitamines D3 Kids Druppels

Kinderen hebben vanaf de geboorte tot ze zes jaar zijn elke dag een supplement vitamine D nodig. Dat zeggen Kind en Gezin en de Vlaamse Vereniging voor Kindergeneeskunde. Biocure® Vitamine D3 Kids komt perfect aan die behoefte tegemoet. Het bevat cholecalciferol, dit is de vorm van vitamine D die we in ons eigen lichaam hebben. Cholecalciferol helpt mee de botten en tanden gezond houden. Tegelijk draagt de vitamine bij aan de natuurlijke weerstand.

Waarom extra vitamine D gebruiken?
Het is belangrijk dat opgroeiende kinderen voldoende vitamine D opnemen. Vitamine D is immers nodig voor een normale groei en ontwikkeling van het beendergestel van kinderen. Daarnaast ondersteunt vitamine D ook de normale werking van het immuunsysteem.

Vitamine D kan in de huid worden aangemaakt onder invloed van zonlicht of kan worden opgenomen via het voedsel. Desondanks is een tekort niet ondenkbaar en is een aanvulling aan vitamine D in vele gevallen gewenst. De meest voorkomende oorzaak van een vitamine D-tekort is immers een te lage aanmaak via onze huid ten gevolge van onvoldoende blootstelling aan zonlicht door seizoensvariaties. Een beperkte inname als gevolg van eenzijdige voeding of minder efficiënte opname uit de voeding kan eveneens leiden tot een vitamine D-tekort.
Om te kunnen voldoen aan de verhoogde behoeftes van opgroeiende kinderen werd Biocure® Vitamine D3 Kids ontwikkeld: een voedingssupplement rijk aan vitamine D3.

Biocure® Vitamine D3 Kids met gezuiverde kokosolie
Bepaalde vitamine D-oplossingen bevatten ingrediënten die mogelijk allergische reacties kunnen opwekken, o.a. aardnootolie afkomstig van pindanoten. Biocure® Vitamine D3 Kids daarentegen bevat zuivere kokosolie die dit nadeel niet heeft.

Indicatie

Voedingssupplement voor opgroeiende kinderen:
- voor gezonde botten en tanden
- helpt de weerstand onderhouden

Gebruik van Biocure Vitamines D3 Kids Druppels

Biocure® Vitamine D3 Kids vermengen met de voeding of in drank, of rechtstreeks in de mond toedienen. Voor een juist gebruik dient het flesje verticaal gehouden te worden tijdens het druppelen.

Aanbevolen gebruik per dag:
5 druppels per dag
5 druppels = 10 µg vit D (400 I.E)

Ingrediënten Biocure Vitamines D3 Kids Druppels

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

Waarschuwing

 • Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
€ 7,60
€ 6,84
(€ 34,20 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Biocure vitamines d3 kids druppels

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamine D druppeltjes voor dagelijks gebruik bij de kindjes. Vergelijkbaar met de andere producten. Kindjes klagen niet over de smaak. Vlotte levering en een pak goedkoper dan bij de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tijdens de wintermaanden geef ik mijn kinderen van 4 en 6 telkens vitamine D3. Vroeger gebruikte ik een ander merk, maar dat flesje druppelde moeilijk. Deze zijn goedkoop en werken goed!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn overgeschakeld naar Biocure op aanraden van de kinderarts en zijn er tevreden van. Het is makkelijk om te doseren, enkel als het flesje bijna leeg is, lopen de druppeltjes er heel moeilijk uit

Biocure Vitamines D3 Kids Druppels kopen

Je kan Biocure Vitamines D3 Kids Druppels van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Vitamine D