Biocure Vitamines D3 Forte Druppels 20 ml

€ 9,10
€ 7,19
(€ 35,95 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 1,91)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Biocure Vitamines D3 Forte Druppels 20 ml

Omschrijving van Biocure Vitamines D3 Forte Druppels

Door het zonlicht maakt je lichaam via je huid automatisch vitamine D aan. Maar het Belgische klimaat steekt daar soms een stokje voor. Cholecalciferol of Vitamine D3 helpt mee zorg dragen voor je gebit en botten. Vitamine D3 ondersteunt ook je weerstand en is goed voor je spieren.

Eigenschappen vitamine D
Vitamine D is belangrijk voor het menselijk lichaam dankzij de vele functies die het vervult. Vitamine D:

- draagt bij tot de instandhouding van gezonde botten
- draagt bij tot de instandhouding van gezonde tanden
- ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem

Vitamine D kan worden opgenomen via het voedsel of kan in de huid worden aangemaakt onder invloed van zonlicht. Desondanks is een tekort niet ondenkbaar en is een aanvulling aan vitamine D in vele gevallen gewenst.

Biocure® Vitamine D3 Forte met gezuiverde kokosolie
Bepaalde vitamine D-oplossingen bevatten ingrediënten die mogelijk allergische reacties kunnen opwekken, o.a. aardnootolie afkomstig van pindanoten. Biocure® Vitamine D3 Forte daarentegen bevat zuivere kokosolie die dit nadeel niet heeft.

Waarom extra vitamine D gebruiken?
De meest voorkomende oorzaak van een vitamine D-tekort is een te lage aanmaak via onze huid ten gevolge van onvoldoende blootstelling aan zonlicht door seizoensvariaties, gebruik van zonnecrèmes, weinig buiten komen of het dragen van lichaamsbedekkende kleding. Verder vermindert het vermogen van onze huid om vitamine D te produceren met het ouder worden en bij personen met een donkere huidskleur. Een andere oorzaak van een vitamine D-tekort is onvoldoende inname als gevolg van eenzijdige voeding of minder efficiënte opname uit de voeding.

Om tekorten aan te vullen alsook om te kunnen voldoen aan verhoogde behoeftes werd Biocure® Vitamine D3 Forte ontwikkeld, een voedingssupplement rijk aan vitamine D3 en uitermate geschikt om zowel jong als oud van de nodige dosis vitamine D te voorzien.

Indicatie

Voor volwassenen met een verhoogde behoefte aan vitamine D:
- Voor gezonde botten en tanden.
- Helpt de weerstand onderhouden.

Gebruik van Biocure Vitamines D3 Forte Druppels

Biocure® Vitamine D3 Forte vermengen met de voeding of in drank. Voor een juist gebruik dient het flesje verticaal gehouden te worden tijdens het druppelen.

Aanbevolen gebruik per dag:
5 druppels per dag
5 druppels = 20 µg vit D (800 I.E.)

Ingrediënten Biocure Vitamines D3 Forte Druppels

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

Waarschuwing

  • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
Biocure Vitamines D3 Forte Druppels 20 ml
€ 9,10
€ 7,19
(€ 35,95 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Biocure Vitamines D3 Forte Druppels kopen

Je kan Biocure Vitamines D3 Forte Druppels van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D