Biocure Vitamine C Long Action 30 tabletten

€ 12,00
€ 10,80
Bespaar 10% (€ 1,20)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Biocure Vitamine C Long Action 30 tabletten

Omschrijving van Biocure Vitamine C Long Action

Biocure Vitamine C LA
In tegenstelling tot heel wat planten en dieren, kan jij zelf geen vitamine C aanmaken. Het is nochtans een belangrijke vitamine. Vitamine C is een antioxidant. Het helpt je energiemetabolisme op peil te houden en zorgt mee voor een goed werkend immuunsysteem. Met een goed immuunsysteem ben je beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Wat doet vitamine C in het lichaam?
Vitamine C is een vitamine met versterkende werking en is belangrijk voor onze natuurlijke weerstand. Het speelt een rol bij de goede werking van het immuunsysteem, ook tijdens en na zware lichamelijke inspanning. Daarnaast is vitamine C een krachtig antioxidant waardoor het helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine C komt tussen bij de vermindering van vermoeidheid en draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Verder verhoogt vitamine C de ijzeropname. Vitamine C is een essentiële voedingsstof die dagelijks moet worden aangevuld als onderdeel van een evenwichtige voeding.

Waarom kiezen voor Biocure® Vitamine C LA?
Biocure® Vitamine C LA is een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. De vrijgave van vitamine C wordt gespreid over minstens 8 uur. Deze innovatieve formule heeft als grote voordeel dat uw lichaam langer kan gebruik maken van vitamine C. Bovendien zorgt deze unieke formule tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Vitamine C LA werkt daarom snel, krachtig en langdurig.

Long action
De voedingssupplementen van Biocure® hebben een heel bijzondere samenstelling. Door de speciale structuur van de tablet komen de stoffen geleidelijk in je lichaam vrij. Zo hebben de voedingssupplementen minstens acht uur effect. Dit is het Long Action principe.

Indicatie

Voor volwassenen vanaf 21 jaar:
- Helpt de natuurlijke weerstand behouden en speelt een rol in de goede werking van het immuunsysteem. - Krachtig antioxidant.

Gebruik van Biocure Vitamine C Long Action

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
1 tablet per dag. Bij voorkeur in de voormiddag innemen met een beetje water.

De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden.

Ingrediënten Biocure Vitamine C Long Action

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

Waarschuwing

  • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
  • Nierpatiënten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op o.a. het risico op hyperoxalemie.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
€ 12,00
€ 10,80
Product niet verkrijgbaar

Biocure Vitamine C Long Action kopen

Je kan Biocure Vitamine C Long Action van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C